Kovács Balázs: Büszke vagyok munkatársaimra

Forrás: turizmus.com

 2019. október 29. 17:59

Amint arról már beszámoltunk, az október 28-án lezajlott Turizmus Summit keretében első ízben adták át a Kőrösi Csoma Sándor-díjakat.

Mások mellett Nagydíjban részesítették Kovács Balázst, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatóját. Az elismerésre reagáló nyilatkozatát közleményként juttatta el szerkesztőségünkhöz a szállodavállalat:

Büszke vagyok arra, hogy a Danubius Hotelsnél kiváló szakmai utánpótlásképzés zajlik évtizedek óta, tehetségesek és tenni akarók lehetőséget kapnak. Én is így lehettem gyakornokból vezérigazgató, de velem együtt sokan itt kaptak valódi lehetőséget a szakmai kiteljesedésre.

Az értékeink hosszú évek óta változatlanok, nagy múltú vállalatként tudjuk, hogy a minőségben nem ismerhetünk megalkuvást.

Kovács Balázs (középen) Orbán Viktor miniszterelnökkel és Guller Zoltánnal, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójával a díjátadón

Fotó:  MTÜ

A valódi érték szemléletünkben az ember, a vendégek fogadása és munkatársak megbecsülése terén egyaránt. De változni és változtatni is képesek vagyunk: innovatív vállalatként folyamatosan fejlesztünk és kísérletezünk, szakmai inkubátorként tekintünk magunkra. Így tudunk utat mutatni a szállodaiparban, hogy ne mi kövessük a piac többi szereplőjét.

Folyamatosan figyeljük a vendégigények és a piac változásait, időben reagálunk és merünk alapvető változtatásokat is meglépni: nemrég választottuk két márkára szállodáinkat, hogy még jobban ki tudjuk szolgálni vendégeink igényeit. Bátorságunk és értékközpontúságunk elismerése ez a díj, köszönöm az egész Danubius csapata nevében!” – zárul Kovács Balázs nyilatkozata. (X)