Kreischbergen terjeszkedik az Accent Hotels

Forrás: turizmus.com

 2017. június 19. 14:57

Az Accent Hotels átvette Ausztriában a Murau-Kreischberg régióban található, mintegy 400 ágyas Club Appartement Hotel üzemeltetését. Ez a cég 18. és egyben első külföldi szállodája.

Stájerország legvirágosabb falujában, St. Georgenben, a kreischbergi sífelvonótól alig száz méterre fekszik a 2000-es évek elejétől több ütemben megépült Club Appartement Hotel am Kreischberg.

Az osztrák–magyar tulajdonban lévő komplexum négy épületből áll (a legújabbat 2009-ban adták át), amelyeket zárt üvegfolyosó, illetve föld alatti átjáró köt össze, így a vendégek télen is papucsban közlekedhetnek a házak között, vagy éppen fürdőköpenyben sétálhatnak át a wellnessrészlegbe.

A vörös fenyővel borított Club Hotel központi épülete

Fotó: Accent Hotels

A nem hivatalosan négycsillagos besorolású szállodában 137 erkélyes apartman (összesen 391 ágy) található, van köztük 2, 3 és 4 ágyas, míg a kétszintes családi lakóegységekben akár 6 vagy 8 személy is elhelyezhető. Mindegyik apartmanhoz gépesített minikonyha tartozik, felszerelve főzőlappal, mikróval, hűtőszekrénnyel, vízforralóval, kávéfőzővel, kenyérpirítóval és edényekkel, továbbá ingyenes wifihozzáférés biztosított.

Minden apartmanhoz felszerelt minikonya és étkezősarok tartozik

Fotó: Accent Hotels

A vendégeket házon belül számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség várja, a wellnessrészlegen finn és infraszauna, gőzfürdő, jacuzzi, szolárium, valamint intim-wellness, a játékteremben biliárd, léghoki, csocsó, videojátékok, flipper és táncolószőnyeg, a lobbyban versenyméretű pókerasztal és házi könyvtár, az udvaron játszótér.

A szálloda egyes szobáiból egyenesen a kreischbergi felvonóra látni

Fotó: turizmus.com

A Budapestről kevesebb mint öt óra alatt elérhető, egész évben nyitva tartó szálloda vendégeinek többsége magyar, ehhez igazodóan szinte teljesen magyar a személyzet, a szobákban magyar nyelvű tv-csatorna is nézhető, ezenkívül többféle magyar nyelvű prospektus, térkép segít ötletekkel, hogy mivel töltsük el szabadidőnket a nyáron is sokoldalú aktív élményeket kínáló régióban és a mindössze 6 km-re fekvő Murau városában.

Kovács Erika

Fehérvári Györgyi


A szálloda alapvetően time-share rendszerben üzemel, de a szabad kapacitásokat piacra viszik. Az Accent Hotelsnek új üzemeltetőként célja, hogy erősítse a piaci értékesítést, és július 1-jétől bevezeti a reggelizési lehetőséget is.

A Club Appartament Hotel am Kreischberg igazgatója Kovács Erika marad, aki immár nyolc éve irányítja a házat. Elérhetőségei telefonon: +43 (0) 35 37 20001, e-mailen: erika.kovacs@clubhotel-kreischberg.at.

Munkáját értékesítési vezetőként Fehérvári Györgyi segíti, aki új kolléga a szállodában, de ő is immár hét éve ebben a faluban dolgozik. Elérhetőségei telefonon:  +43 660 44 67 208, e-mailen: gyorgyi.fehervari@accenthotels.com.

Korábban beszámoltunk róla, az Accent Hotels keresi a lehetőségeket, hogy a határon túl is kipróbálja magát szállodaüzemeltetőként. Külföldi terjeszkedésük első, de szándékaik szerint nem utolsó állomása a kreischbergi hotel.