Megnyílt a Hilton Garden Inn Budapest City Centre

Forrás: turizmus.com

 2019. június 19. 11:21

A Hilton Garden Inn június 18-án megnyitotta első szállodáját Magyarországon Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven. A 214 szobás szálloda mindössze néhány lépésre található az Operaháztól és a Szent István-bazilikától, a Lázár utca 11-13. szám alatt.

Nem meglepő, hogy Budapestre 2018 első felében rekordszámú, 1,7 millió ember látogatott el – mondta Simon Vincent, a Hilton Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régiójának elnök-vezérigazgatója.

A Hilton Garden Inn Budapest City Centre megnyitásával egy újabb piacra lép be a hotellánc, melynek idei évét a gyors globális terjeszkedés határozza meg – mondta John Greenleaf, a Hilton Garden Inn globális vezetője.

Csoportkép a megnyitón

Fotó: HGI

A hotelben található Garden 79 Restaurant & Barban a vendégek igény szerint elkészített reggelivel kezdhetik a napot, illetve helyi termelők termékeiből készült magyar ételeket, köztük a séf specialitását, a Harcsapaprikást is megkóstolhatják.

A hotelben ingyenes wifi, 24 órás business center, modern fitneszközpont áll rendelkezésre, valamint egy 24 órás, folyamatos nyitvatartású bolt, ahol egészséges és friss ételeket vásárolhatnak, ezenkívül a házban egy különlegességeket is ajánló önkiszolgáló kávézó található.

79 Restaurant & Bar

Fotó: HGI

A Hilton Garden Inn City Centre három modern rendezvényteremmel rendelkezik, melyek közül a legnagyobb 100 fő befogadására alkalmas. A hotel különleges külső helyszínei közül a tetőterasz az egyik legizgalmasabb.

A 214 vendégszoba egyike

Fotó: HGI

A Hilton Garden Inn Budapest City Centre tagja a Hilton Honors díjnyertes hűségprogramjának. Azok a tagok, akik közvetlenül foglalnak, azonnali előnyökben részesülnek.

A Hilton lánc 100. születésnapja alkalmából kiadott közleményből kiderült, hogy az új budapesti egység igazgatója Manuela K. Brode.