Megnyílt az első fővárosi Four Points by Sheraton szálloda

Forrás: turizmus.com

 2023. június 19. 09:44

Június elején megnyitotta kapuit az Accent Hotels által üzemeltetett Four Points by Sheraton Budapest Danube. Az üzemeltető tájékoztatása szerint a beérkező előfoglalások volumene és az első vendégek visszajelzései egyaránt az új szálloda pozitív fogadtatását tükrözik.

A szállodának otthont adó komplexum építési munkálatai az előzetes ütemezés szerint haladtak, így a Four Points by Sheraton Budapest Danube a terveknek megfelelően június elején fogadhatta első vendégeit – közölte lapunkkal az Accent Hotels.

A hotel a XIII. kerület frekventált, ám mégis csendes részén helyezkedik el, 105 szobájának többségéből csodás panorámát kínálva a Dunára, a Margit-szigetre és a Budai-hegyekre.

rooftop barból csodás panoráma tárul a Dunára és a Budai-hegyekre

Fotó: Accent Hotels

A vendégek kényelmét támogató modern technikai megoldások harmonikus egységet alkotnak a szálloda egyedi – 60-as és 70-es évekbeli eredeti posztereket felvonultató – hangulatával.

A kilencedik emeleten kialakított rooftop bar csodás panorámájával és frissítő koktéljaival nemcsak a szállóvendégeket, hanem az utcáról betérő érdeklődőket is felejthetetlen élményekkel és pezsgő hangulattal várja.

A szálloda lobbyja

Fotó: Accent Hotels

„Lényeges mérföldkő számunkra, hogy az Accent Hotels nyithatta meg az első budapesti Four Points by Sheraton szállodát és az intenzív előkészítő munkát követően immár vendégeket köszönthetünk a hotelben. Szállodaláncunk hazai piacon szerzett tapasztalata és a Marriott International által biztosított franchise hosszú távon garantálja a szálloda sikerességét és vendégeink magas szintű kiszolgálását” – mondta el Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

Visszafogott eleganciát és üzleti hangulatot árasztó szoba

Fotó: Accent Hotels

„Az első egy hét működésének visszajelzései rendkívül pozitívak vendégeink irányából és a nyári szezon előfoglalásainak volumene is várakozásaink felett alakul” – tette hozzá Hegedűs Dávid, a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodaigazgatója.

A hotel nyitó csapatának tagjai Hegedűs Dávid szállodaigazgató vezetésével Dömötör Ágnes sales manager, Fejszák Tamás chef, Kovács Attila F&B manager, Szalai Lilla front office manager, Baranyi Márta housekeeping manager, valamint Gellérfi Károly maintenance director.