Újabb ötcsillagos szállodát nyitott a BDPST Group Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2022. december 16. 14:12

December 15-én megnyitott a BDPST Group legújabb budapesti szállodája, az ötcsillagos Verno House és étterme, a Flava Kitchen & More a Szabadság tér szomszédságában.

A belvárosi Október 6. utca és a Szabadság tér sarkán található neoklasszicista épületben található, korábban az Iberostar által üzemeltetett szálloda megvásárlásáról tavaly októberben adott hírt a BDPST Group. Már akkor jelezték, hogy a házat megújult belsővel és teljesen újragondolt koncepcióval nyitják majd újra.

A Verno House december 15-én egy soft opening időszakkal kezdte meg működését.

A szálloda neoklasszicista épületete

Fotó: BDPST Group

A szálloda megnyitása után nem csak a kényelmi és wellness-szolgáltatásokat tapasztalhatják meg az első vendégek, de a Flava Kitchen & More étterem nemzetközi comfort food fogásait is kipróbálhatják, melyek között találkozhatnak észak-afrikai, észak-amerikai és közel-keleti ihletésű ételekkel is – tájékoztatta szerkesztőségünket a cégcsoport.

Ízelítő a Flava Kitchen & More étterem kínálatából

Fotó: BDPST Group

A zöld növényzettel díszített szálloda 50 szobájával,  éttermével, bárjával, valamint a melegebb hónapokban teraszával egy igazi belvárosi oázis hangulatát kínálja majd.

Oázis hangulat a lobbyban

Fotó: BDPST Group

A szállodától pár perc sétával könnyen elérhetők a főváros nevezetességei is, a mellette elterülő park ugyanakkor nyugodt környezetet nyújt az vendégek számára. A Verno House megfelelő szállást nyújt a belvárosi nyüzsgésre vágyóknak és azoknak is, akik a városnézés után a pihenést választanák – írták a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

A Verno House egyik szobája

Fotó: BDPST Group

A soft opening időszak után a szálloda és az étterem hivatalos megnyitóját 2023 elején tervezik.