Kombóhotel: két márka egy helyen a megújult Budában

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 01. 10:00

Teljesen megújult a Várnegyed szomszédságában található Mercure Budapest Buda szálloda. Az épületben - nem szokványos módon - két hotelmárka is helyet kap, a Mercure és az ibis.

A vendégeket 400 modern, csendes és kényelmes szoba, összesen 800 négyzetméter alapterületű konferenciatermekkel rendelkező üzleti szolgáltatás, valamint étterem és bár várja - adta hírül az üzemeltető Accor Magyarország.

A Mercure Budapest Castele Hill egyik szobája


Az ibis Budapest Castle Hill szobája


Kombóhotel

Az - új nevén - Mercure Budapest Castle Hill és ibis Budapest Castle Hill hotel augusztustól fogadja első vendégeit. A kombószálloda az üzleti céllal érkező és a megfizethető szállást kereső leisure szegmens számára is ideális.

A különböző hibridhotel-koncepciók egyébként mostanában rendkívül népszerűen Budapesten. Erről ITT olvashat bővebben.

Az ibis Budapest Castle Hill 150 szobát, a Mercure Budapest Castle Hill pedig további 250 modern, kényelmes szobát kínál az utazóknak.

A szálloda étterme hagyományos és kortárs magyar és nemzetközi ételeket felvonultató étlapot készített, a város történelmi hangulatát megidéző bár italok és koktélok széles választékával, valamint magyar borokkal várja vendégeit.

A szálloda étterme


- A szálloda felújításakor elsősorban a város jellegzetességei, illetve Budapest színes, élénk utcái inspiráltak minket. Ennek eredménye a klasszikus elegancia és a nyüzsgő utcák ötvözete, amely – erős színekkel és graffitikkel díszítve – tökéletesen mutatja be a magyar főváros életérzését – mondta Sabina Bartyzel, az Accor Magyarország area managere.

Hangulatos terek, színes berendezés dobja fel a tejesen megújult szállodát


Az újjávarázsolt bár


 

Hangsúly az üzleti látogatókon

A Mercure Budapest Castle Hill és az ibis Budapest Castle Hill az üzleti látogatókat is megcélozza: számukra hét modern konferenciaterem érhető el, amelyek közül három rengeteg napfényt és festői kilátást kínál a történelmi negyedre.

A hotel szakemberei készen állnak arra, hogy konferenciák, szemináriumok vagy tréningek szervezésében segítsenek, akár 500 fő számára is. Az egész épület ingyenes wifi segíti a böngészést, és az üzleti funkciójú területek integrált hangrendszerrel, valamint minden szükséges audiovizuális berendezéssel állnak rendelkezésre.