Virágkarneválra tematizált Mercure szálloda nyílt Debrecenben

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 15. 14:15

Megnyitotta debreceni szállodáját az Accor. A város szívében található Mercure Debrecen az üzleti és a szabadidős utazók számára egyaránt jó választás lehet. A szálloda igazgatója Demény Gábor.

Az új építésű hotel négy emeleten 135 stílusos és kényelmes szobát, illetve 20 apartmant kínál. A vendégeket Winestone étterem és bár várja helyi gasztronómiával, kávézóval és fitneszteremmel. Az üzleti utazók három, egyszerre akár 120 fő befogadására is alkalmas konferencia- és tárgyalótermet vehetnek igénybe.

Az épület külső megjelenése és eleganciája azt tükrözi majd, hogy az ide érkezők magas színvonalú szolgáltatásokra számíthatnak. A Mercure Debrecen tervezője a BORD Építész Stúdió.

A szálloda fő témája a híres debreceni virágkarnevál, a vendégek így a bejelentkezéstől a kijelentkezésig a legjobb karneváli élményben részesülhetnek - írták a hotel ismertetőjében.

Az új építésű hotel négy emeleten 135 stílusos szobát és 20 apartmant kínál

Fotó: Accor

„Debrecenben megvan a piaci igény az igényes turisták és az üzleti utazók szükségleteit kielégítő szállodákra – mondta Demény Gábor, a Mercure Debrecen igazgatója. – Elegánsan kialakított szállodánk a városközpont egy csendes, nyugodt utcájában található. A hotel hozzájárul Debrecen vendéglátó- és szállodakínálatának bővítéséhez, mind a szobák számát, mind a magas színvonalú szolgáltatásokat tekintve.”

A négycsillagos szálloda egyik szobája

Fotó: Accor

Magyarország második legnagyobb városaként és a keleti régió legfontosabb gazdasági központjaként Debrecen jelentős üzleti potenciállal rendelkezik, a városban számos nemzetközi vállalat működik. A debreceni repülőtér Magyarország második legfontosabb nemzetközi reptere, utasforgalma az elmúlt öt évben közel négyszeresére nőtt, a 2019-ben regisztrált utasok száma meghaladta a 600 ezer főt.

A ház közösségi tereinek dizájnjában is megjelenik a virágkarnevál, mint fő téma

Fotó: Accor

A város emellett népszerű szabadidős célpont, valamint rangos oktatási és kulturális központ is. Az elmúlt években Debrecen számos nagyszabású regionális, országos és nemzetközi sport-, kulturális és üzleti rendezvénynek adott otthont.