Mesebeli helyszínként ismét filmvásznon a turai kastély – exkluzív fotók

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 28. 18:27

Nemzetközi filmes produkciót forgattak a BOTANIQ Turai Kastélyban: a 2022-ben mozikba kerülő, John Travolta lánya, Ella Bleu Travolta főszereplésével készülő Get Lost című film több jelenetének is a teljeskörűen rekonstruált kastély adott otthont.

A Get Lost egy valóságos mesevilágba kalauzolja majd el a nézőket, ahol a film főhőse találja magát, miközben elhunyt édesanyja hamvait igyekszik visszaszerezni. A mesébe illő kastélyszállóban vették fel a film több jelenetét is, így a Dior nagykövetként is ismert Sasha Luss által megformált egyik főszereplő otthonaként többek között a különleges formájú Pálmaházat, és a kerti tóval és rózsákkal díszített kastélyparkot is láthatják majd a nézők visszaköszönni a filmes alkotásban – áll a szerkesztőségünknek eljuttatott sajtóközleményben.

A forgatás ideje során pedig nemcsak a filmbeli jeleneteknek, hanem a karaktereket életre keltő színészeknek is otthona volt a kastély.

turakastely

A turai kastélyban forgatott film igazi mesevilágba kalauzolja majd a nézőit

Fotó: Get Lost

A forgatások nem ismeretlenek a turai kastély számára, hiszen 2008-ban a Csupó Gábor rendezte Holdhercegnő varázslatos világának adott otthont, majd néhány évvel később Angelina Jolie által rendezett Vér és méz földjén című film forgott az akkor még leromlott állapotú épület falai között.

A felújítás óta ugyan már több videóklipben szerepelt teljes pompájában a megújult épület, de a filmvásznon a Get Lostnak köszönhetően debütál majd az újjászületett kastély.

A BOTANIQ Turai Kastély a BDPST Group teljeskörű külső és belső rekonstrukcióját követően 2020 nyarán nyitotta meg kapuit az érdeklődő közönség előtt. A közel harminc hónapig tartó felújítás után új funkciókkal bővült kastély 19 vendégszobával, 10 és fél hektáron elterülő zöld parkkal és wellnessrészleggel várja a vendégeit.

További exkluzív fotók a forgatásról:

Fotó: Get Lost

Fotó: Get Lost

Fotó: Get Lost

Fotó: Get Lost