A mesterséges intelligenciától a Turisztikai Tanácsadó Testületig a Skål üzleti reggelijén

Forrás: turizmus.com

 2024. április 07. 09:53

A Skål International Hungary tagjai a napokban a budapesti Central Grand Cafe & Bar falai között találkoztak, ahol egy üzleti reggeli keretein belül kaptak információkat a mesterséges intelligenciáról a turizmusban, a Turisztikai Tanácsadó Testületről és a Skål munkájáról, terveiről.

A Skål International Hungary közelmúltban megválasztott új elnökétől kapott tájékoztatás szerint az üzleti reggelin bemutatkozott a házigazda Central Grand Cafe & Bar vendéglátóhely és a helyet üzemeltető Eventrend Group is.

A kép jobb szélén Kenderesy Nadin (Eventrend Group), mellette Tilli Adrienne (Skål International Hungary) a Central Grand Cafe & Barban tartott üzleti reggelin

Fotó: Skål International Hungary

Tilli Adrienne bemutatott két új tagot, Veres Andrást, a Kaqun Zugló Oxigén Wellness Spa és Kaqun Víz Központ tulajdonos-ügyvezetőjét, valamint Piskóti Istvánt, a Miskolci Egyetem tanárát, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagját, Szikszó város alpolgármesterét.

Az üzleti reggeli során Kovács Tamás, a Skål International Hungary alelnöke, főállásban az Avalon Rent A Car(e) társtulajdonosa és sales vezetője tartott előadást a Mesterséges intelligencia a turizmusban címmel.

A Skål International Hungary tagjainak egy csoportja a Central Grand Cafe & Barban

Fotó: Skål International Hungary

Tilli Adrienne rövid tájékoztatást adott a Nemzetgazdasági Minisztérium által létrehozott Turisztikai Tanácsadó Testület (TTT) alakuló üléséről, illetve céljairól. Egyúttal, a TTT tagjaként felkérte a tagokat, hogy bátran juttassák el hozzá javaslataikat a turizmus ágazattal, illetve jogszabályi környezetével kapcsolatban.

Az elnök végezetül beszámolt a Skål International munkájáról, terveiről. Elmondta, hogy a tervek között szerepel a Skål World Recipe „szakácskönyv” legújabb verziójának kiadása, amelybe május 9-ig tehetnek javaslatot a nemzeti szervezetek a saját nemzeti ételeik konkrét receptjeivel. Tilli Adrienne a jelenlévőktől április 30-ig kért javaslatokat.

Elmondta azt is, hogy április 12–14. között a Skål Europe Salzburgban, a helyi klub 70. évfordulóján tart mid-term meetinget a tagság számára. Az eseményen várhatóan 4 fős magyar delegáció képviseli majd a Skål International Hungaryt.

Kapcsolódó cikkek