Nézze meg Biró Lászlót, Erdős Ákost és Kökény Lászlót ma reggel a Turizmus Caféban!

Forrás: turizmus.com

 2023. november 14. 11:22

Kökény László, a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója, kutatója, Erdős Ákos, a Hello Agency tulajdonos-ügyvezetője, illetve Biró László, a Mediator reklámügynökség ügyvezetője a Turizmus Caféban.

Akik részt vettek az elmúlt héten a 9. MICE Business Day-en a Hungexpo Kongresszusi Központban, azok egy izgalmas, pezsgő beszélgetést is meghallgattak a szakmai fórum részeként a mesterséges intelligencia és a turizmus kapcsolatáról.

Az esemény keretében zajlott ugyanis a Turizmus Café kihelyezett élő felvétele, A mesterséges intelligencia átalakító ereje a turizmusban címmel, melynek vendégei Kökény László, a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója, kutatója, Erdős Ákos, a Hello Agency tulajdonos-ügyvezetője, valamint Biró László, a Mediator reklámügynökség ügyvezetője voltak.

Amiről az adás vendégei beszélgettek:

  • Milyen mértékben és mely területeken van a legnagyobb hatással az AI fejlődése?
  • Csökkenti az emberi munka értékét, vagy versenyelőnyt ad a megfelelő használata?
  • Lehetséges-e az utazási élmények perszonalizációja?
  • Milyen munkakörök vannak veszélyben?


Szujó Zoltán által moderált műsorban szóba került még a mesterséges intelligencia reklámkampányokban való felhasználása, adataink harmadik fél felé való kiárusítása, ahogy az is, hol marad nélkülözhetetlen az ember a szolgáltatási láncban.

Amennyiben élőben lemaradt adásunkról, tartson velünk és kávézzunk együtt november 15-én, szerdán, 9 órakor a Turizmus.com YouTube-csatornáján.