Előadónk a MICE Business Day-en: Keleti Arthur kibertitok jövőkutató

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 13. 10:59

A mesterséges intelligencia társadalmi környezetünkre gyakorolt hatásairól és annak turizmussal kapcsolatos aspektusairól tart előadást Keleti Arthur „kibertitok" jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) alapítója az idei MICE Business Day-en.

Az iparág legégetőbb problémáit megvitató szakmai konferenciával veszi kezdetét Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fóruma, a MICE Business Day október 26-án, a Hungexpo Kongresszusi Központban. Az eseményen két nemzetközi színtéren is ismert előadót, a 2023-ban az IMEX Academy Awards díjjal kitüntetett David Kliman és Keleti Arthur IT Biztonsági stratéga prezentációját hallgathatja meg a közönség.

A szerteágazó tevékenységet folytató Keleti Arthurt kibertitok jövőkutatóként, IT biztonsági stratégaként, előadóként, íróként, filmproducerként hazai és nemzetközi színtéren egyaránt ismerik. A szakember a 2005 óta nagy sikerrel zajló, virtuális TV programmal is jelentkező Informatikai Biztonság Napja (ITBN) konferencia ötletgazdája és főszervezője, az etikus hackelés témájával foglalkozó Önkéntes Kibervédelmi Összefogás (KIBEV) alapítója és elnöke.

Arthúr elsősorban a kiberbiztonság jövőjével, a digitalizáció, a mesterséges intelligencia és az emberi és szervezeti titkok digitalizálásának társadalmi és technológiai hatásaival foglalkozik.

Kutatóként a mesterséges intelligencia jövőjét és a kiberbiztonságra gyakorolt hatását vizsgálja.

Keleti Arthur

Fotó: Keleti Arthur

A „The Imperfect Secret" című könyv szerzőjeként foglalkoztatja a kibertérben megjelenő személyes és üzleti titkok biztonsága, a kiberbiztonság jövője. Érdekes látásmódjának köszönhetően nemzetközi és hazai rendezvények gyakran felkért előadója, TV- és rádióműsorok állandó szereplője. Kevesen tudják róla, hogy a „Sight: Extended" című amerikai film executive producere - a jövőben játszódó történetben intelligens kontaktlencsékkel helyettesítik az okostelefonokat.

Mottója: A kibertértől és a mesterséges intelligenciától ne rettegjünk össze-vissza! Tanuljunk meg strukturáltan félni!

A szakember 1999 óta vezetői és tanácsadói pozíciókban stratégiai partnere a Magyar Telekomnak és elődcégeinek (ICON, KFKI, T-Systems).

Másik előadónkat, David Klimant ebben a cikkünkben mutattuk be részletesen.

Az előadásokat követően a Turizmus Cafe két élő felvétele várja az érdeklődőket, a téma mi más lehetne, mint a mesterséges intelligencia és a gasztronómia.

 

A MICE Business Day részvételi lehetőségeiről szóló információk, a rendezvény hivatalos honlapján érhetőek el.

Kérdés esetén a mice@turizmus.com címen állunk rendelkezésükre.