MICE Business Day: Önnek van már időpontja?

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 28. 14:58

A külföldi hosted buyerek után a hazai szakmai vásárlók előtt is megnyitottuk az október 26-i MICE Business Day órarendjét. Foglalja le időpontját még ma!

A piac legerősebb beszállító partnereit felvonultató esemény órarendjében összességében közel 1000 időpont szerepel, a Tárgyalótérben 80, az Élménytérben 15 partner várja közvetlen kapcsolatfelvételi lehetőséggel a rendezvényszervezéssel foglalkozó szakembereket. Minden tárgyalási időponttal rendelkező kiállítóinkhoz 10 darab 15 perces időpont foglalható az online naptárban.  Az időpontok korlátozott száma miatt érdemes még ma regisztrálni az eseményre és lefoglalni a tárgyalási időpontot a 15 perces, „rapid üzleti randikra".

Ahogy korábbi években, a B2B tárgyalásokat az idei MICE Business Day-en is csak a szakmai vásárlók kezdeményezhetik. Az ingyenes részvétel elsődleges feltétele a regisztráció és minimum 5 tárgyalási időpont lefoglalása a rendezvény kiállítóinál.

A hazai szakmai vásárlók előtt is megnyitottuk az október 26-i MICE Business Day órarendjét

Fotó: 123rf.com

A terület nagyságára és vásárlóink kényelmére való tekintettel a 15 perces tárgyalások között az idei évben rendhagyó módon 5 perces szüneteket iktattunk be, ezzel is növelve a megbeszélések hatékonyságát. Legyen szakmai vásárlónk, alapozza meg Ön is a jövő szakmai üzleteit!

 

Nyitva az online órarend, regisztráljon szakmai vásárlóként még ma! >>>

 

Rendezvényünk legnagyobb értékét - a konferencia erős szakmai tartalma mellett – a kapcsolatfelvételi lehetőség adja. Kérjük, lehetőség szerint olyan új partnereknél kezdeményezzenek tárgyalási időpontokat, akivel még nincs élő munkakapcsolatuk, hogy a kiállítók naptárában maradjon hely az új partnerek számára! Azokkal a kiállítókkal, akiknek betelt a naptára, a hivatalos szakmai programot követően, a standjukon vagy tárgyalóasztaluknál lehet felvenni a kapcsolatot.