Michelin-ajánlást kapott a tarcali ötcsillagos szálloda

Forrás: turizmus.com

 2024. június 25. 17:03

Bekerült a rangos Michelin Guide Hungary által ajánlott szállodák közé az Andrássy Kúria & Spa, a Tokaj-Hegyalja szívében található ötcsillagos hotel.

Az elismerés a BOTANIQ Collection részeként működő szálloda kiemelkedő színvonalú szolgáltatásait, egyedi atmoszféráját és a vendégei számára nyújtott kivételes élményeket ismeri el.

A világ legkiemelkedőbb éttermeit 1926-tól elismerő Michelin Guide 2023 októberétől ajánl folyamatosan olyan szálláshelyeket is, amelyek stílusukkal, szolgáltatásaikkal és személyiségükkel világszinten kiemelkednek.

Az Andrássy Kúria & Spa Michelin Guide ajánlása visszaigazolása annak a munkának, amelyet a BDPST Group 2017 óta végez a szálloda üzemeltetése és kreatív koncepciójának fejlesztése kapcsán, 2019-től tulajdonosként is – írják lapunkhoz eljuttatott közleményükben.

Bekerült a Michelin Guide szállodaajánlásába a tarcali ötcsillagos

Fotó: Andrássy Kúria & Spa

A közlemény szerint az Andrássy Kúria & Spa nem csupán egy szálláshely, hanem egy olyan önálló úti cél Tokaj-Hegyalja szívében, ahol a vendégek személyre szabott programokon keresztül fedezhetik fel a régió gasztronómiai és kulturális örökségét. A pince- és dűlőtúrák, az Áldó Krisztus-szoborhoz vezető piknikkel kiegészített kirándulások mind hozzájárulnak az élményhez, amelyet a hotel nyújt hazai és külföldi vendégei számára.Az 1700-as években épült főúri kúria kifinomult dizájnja ötvözi a történelmi múltat a modern kényelemmel. Míg a közösségi terek meleg, falusi atmoszférája eleganciával párosul, addig a szálloda szobáinak kialakítása a vidéki nemesi családok régi fotóiból merít inspirációt, amelyek vadászat, lovaglás vagy kerti piknik alkalmával készültek.

A főúri kúria kifinomult dizájnja ötvözi a történelmi múltat a modern kényelemmel a wellnessrészlegben is

Fotó: Andrássy Kúria & Spa

A térség nem ismeretlen a Michelin inkognitóban utazó tesztelői előtt: a szálloda étterme tavaly ugyancsak Michelin-ajánlást kapott. A Bobajka helyi alapanyagokra épülő, regionális ízvilágot népszerűsítő fogásai szintén hozzájárulnak az autentikus élményhez, amelyet modern és friss megközelítéssel tálalnak.