Mit kell tudnia egy kutyabarát szálláshelynek?

Forrás: turizmus.com

 2019. október 29. 14:30

A családokra fókuszáló, wellness- és konferenciaszállodák egy kis odafigyeléssel kutyabarát szálláshelyként is funkcionálhatnak.

Jó példa a harkányi Dráva Hotel Thermal Resort****, amely a Kutyabarát Hely Tanúsítvány által minősített kutyabarát szálláshely, ugyanakkor másfél éve a KidsOasis Gyerekbarát szálláshely minősítést is megszerezte.

Sikeres működésük bizonyítja, hogy a kétféle vendégkör nem zárja ki egymást, sőt, több család kifejezetten örül, hogy kis kedvencét is magával hozhatja a pihenésre.

A kedvencükkel érkezőknek külön csomagot kínálnak a Dráva Hotelban

Fotó: Dráva Hotel

A kisállattal érkező vendégek részére a szállodában a standard bekészítés mellett előre rendelhető kiegészítőkkel kedveskednek, illetve a Dráva Hotel recepcióján található shopban a tulajdonosok állateledelt, pórázra szerelhető tisztasági zacskót, játékot és egyéb dolgokat vásárolhatnak.

Vannak kifejezetten kisállattal érkezők részére kijelölt szobáik és apartmanjaik, ezek tisztán tartása legalább annyira precízen történik, mint más lakóegységeké. Ugyanakkor a kutyák számára nem a teljes területet bejárható, a wellness és az étterem területe teljesen tabu.

A szálloda területén egyébként rendszeresen szerveznek kutyás táborokat és egyéb rendezvényeket, a kedvencükkel érkezőknek külön csomagot kínálnak. Nagy területük a garancia arra, hogy egymást se zavarják a négylábú vendégek. (X)