A Hotel Európa Fit vezérigazgató-helyettese kapta a Hévíz Város Turizmusáért díjat

Forrás: turizmus.com

 2024. május 02. 16:37

Május 1-jén Hévíz ismét megszervezte Városnapi Ünnepségét, amelyen az üdülőhely várossá válásának 32. évfordulóját ünnepelték. Ennek keretében adták át a Hévíz Város Turizmusáért díjat is.

Az ünnepségen Papp Gábor, Hévíz polgármestere köszöntötte a résztvevőket, majd a meghívott vendégek beszédei következtek. A rendezvény záróakkordjaként a hagyományokhoz híven díjakat és kitüntetéseket adtak át, amelyekkel a város mindennapi életében meghatározó területek elhivatott szakembereit ismerik el.

Az idei évben a Hévíz Város Turizmusáért díjat a Hotel Európa Fit vezérigazgató-helyettese, értékesítési és marketingigazgatója, Molnár Ágnes vehette át. A szakember a szálloda nyitása óta a csapat oszlopos tagja, szakmai tudásának köszönhetően számos díjat nyertek el. 2020 óta elnökségi tagja a Hévízi Turisztikai Egyesületnek.

hoteleuropafit

A Hotel Europa Fit csapata (b-j): ifj. Tóth János (tulajdonos), Molnár Ágnes (vezérigazgató-helyettes), Gyutai-Szalay Nikoletta Erika (vezérigazgató), Mesterházy Gabriella (senior sales manager)

Fotó: Hotel Europa Fit

Molnár Ágnes az elismerés kapcsán elmondta: „Az elismerés egy újabb ösztönzést jelent, hogy tudásommal, szorgalmammal és minden erőmmel továbbra is Hévízt szolgáljam. Célom egy minőségi vendégkör Hévízre vonzása, ami a város és a környékbeli települések lakói számára biztos megélhetést kínál.”