Willy Fog is ünnepelte a szántódi családbarát szálloda születésnapját

Forrás: turizmus.com

 2024. május 11. 14:10

Áprilisban ünnepelte első születésnapját a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton. Az ötcsillagos szálloda a jeles eseményt április 14-én jubileumi rendezvénnyel koronázta meg, amit különleges vendégek, jóízű falatok és sok nevetés tett emlékezetessé.

Az egyedülálló tematikájú szántódi családbarát hotel működésének első évében mintegy 50 ezer látogatót fogadott, több mint 70 országból.

A hazai vendégek mellett az izraeli, a szlovák, a német és az osztrák utazók körében volt a legnépszerűbb a szálloda, de jöttek vendégek Brazíliából és a Dél-afrikai Köztársaságból is, decemberben pedig az igazi finn Mikulás, Joulupukki is tiszteletét tette a Balaton-parti hotelben.

A születésnap kapcsán Blaske Gergely szállodaigazgató-helyettes elmondta, hogy a Family Parkban sok-sok izgalmas lehetőséggel várják kisebb és nagyobb vendégeiket, tapasztalataik alapján korosztálytól függően minden gyermek megtalálja a kedvenc játékát a legkisebbektől a nagyobbakig.

A születésnapi torták felbontás előtt; középen Blaske Gergely szállodaigazgató-helyettes

Fotó: Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton

A szakember fontosnak ítéli meg a Mövenpick BalaLand gazdasági szerepét a régióban, hiszen maga a szálloda hiánypótló, egyedi alkotás, illetve a Balaton egyetlen, nemzetközi márkához tartozó ötcsillagos szállodája, ahol mindennap azért dolgoznak, hogy a patinás brandtől elvárt minőséget maradéktalanul biztosítsák a vendégeknek. Ehhez elengedhetetlen az egész éves nyitvatartás és a stabil személyzet, tette hozzá Blaske Gergely.

A BalaLand egyik különlegessége a mindennap délután három órakor kezdődő csokióra, amely során a kicsik és a nagyok gyümölcsöket és más finomságokat kóstolhatnak a csoki szökőkútba mártva.

Az elmúlt egy évben megtartott 365 csokióra és az egyéb étkezések során több mint 1 tonna csoki, több száz kilogramm fagyi, és több tonna gyümölcs fogyott el.

A szálloda tematikáját a „80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal” című spanyol-japán animációs sorozat adta – Jules Verne legendás regénye nyomán –, amelynek főhőseivel személyesen is találkozhatnak a vendégek. A program népszerűségét bizonyítja, hogy Willy Foggal és Romy hercegnővel több száz közös kép készült már.