MUISZ Év Szállodája: Mercure Budapest City Center

Forrás: turizmus.com

 2019. február 21. 17:55

2018-ban a Mercure Budapest City Centert érte a megtiszteltetés, hogy megkapja az Év Szállodája elismerést a MUISZ-tól – tudatta közleményben az Accor.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Magyar Utazási Irodák Szövetsége február 18-án, az Urban Betyár étteremben rendezett est keretében adta át a legjobb szolgáltatóknak járó díjakat.

„Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy az elmúlt két év munkájának gyümölcse beérni látszik. Mindvégig arra törekedtünk, hogy szállodánk felújításával, minőségi és innovatív megújulásával új dimenziókat nyissunk a szolgáltatásiparban. Igazi öröm számomra, hogy ezt a kemény munkát, olyan neves szakmai szervezet, mint a Magyar Utazási Irodák Szövetsége is elismeri. A Mercure Budapest City Center szálloda egyediségét azon munkatársaknak köszönheti, akik nem féltek kilépni a komfortzónájukból és hittek a jövőbe mutató megoldások sikerességében” – nyilatkozta Marics József, a Mercure Budapest City Center szállodaigazgatója.

A Mercure Budapest City Center nyertes csapata

Fotó: Accor Hotels

„Stabil növekedést figyeltünk meg 2018-ban. Az előző évhez képest 9%-os növekedést tapasztaltunk a forgalmunkban és minden szállodánk nagyon jól teljesít, átlagosan 12%-os elérhető szobaár utáni bevétel (RevPAR) növekedéssel, melyet főleg az átlagos szobaár 10%-os növekedése hajtott. Ezek a pozitív eredmények minden üzletágunkon belül tapasztalhatóak voltak, mind az economy és a midscale és upscale szegmensben. 2018-ban az Orbis & AccorHotels magyarországi portfoliójának a fejlesztésére koncentráltunk és nagyszerű megtiszteltetés számunkra ez a különleges elismerés” – tette hozzá Sabina Bartyzel, az AccorHotels Marketplace Leadere Magyarországon