Fél áron pizzázhatunk a Nápolyi Pizzériák Éjszakáján

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 18. 14:11

Szeptember 19-én rendezik meg először a Nápolyi Pizzériák Éjszakáját, ahol a pizzériák többféle nápolyi pizzát is féláron kínálnak.

Hagyományteremtő céllal, kedden egy teljes éjszakán át ünnepelhetjük a Campania szívében rajongott pillekönnyű, egyszerű, ízes, napérlelte paradicsommal és krémes sajttal megalapozott olasz különlegességnek.

Minden csatlakozó pizzéria 2-3 órával tovább tart nyitva ezen az estén, éjszakán. Így lesznek, akik 23 órakor zárnak, de egyes helyeken akár hajnal 2-ig is eltarthat a pizzázás.

Országszerte féláron ehetünk nápolyi pizzákat szeptember 19-én

Fotó: 123rf.com

 

A csatlakozott pizzériák két-három fajta nápolyi pizzát 50%-os áron kínálnak. Az eseményhez a budapesti, az agglomerációban található és a vidéki pizzériák is csatlakoztak.

A résztvevők között megtalálható többek között a budapesti MOTO Pizza, a Fermento, a Forni di Napoli és az Amore di Napoli, akiket a II. Piaggio Pizzakészítő Bajnokságon a 10 legjobb budapesti pizzéria közé választottak. A vidéki toplistásak közül a kistarcsai Bazsalikom Nápolyi Pizzéria és a váci Ittali csatlakozott a kezdeményezéshez.

A résztvevő pizzériák teljes listája és további információk az esemény Facebook oldalán olvashatóak.