Máté Bence fotóival újultak meg a szegedi Novotel szobái

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 05. 10:27

Új dizájnt kaptak a négycsillagos Novotel Szeged szobái: Máté Bence magyar természetfotós képeit használták fel a helyi élővilág megjelenítésére, három szobában pedig a Pick Szeged kézilabdacsapatának története jelenik meg a falakon.

140 megújult szobával várja vendégeit az Accor lánchoz tartozó Novotel Szeged a Tisza partján. A szobákban megjelenő, összesen hat különböző fényképet Máté Bence természetfotós, a BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa készítette.

Az ikonikus tiszai környezet madár- és növényvilága különös hangulatot ad a belső tereknek, így a folyó közelsége az utazás minden percét meghatározza.

A  Tisza madárvilága különleges hangulatot ad a belső tereknek

Fotó: Novotel Szeged

A hotelben a szegedi kézilabdaélet is megjelenik: három szobát a helyi Pick Szeged csapat történetének szenteltek a tervezők.

A nyolcszintes szálloda a több szakaszban zajló felújítás alatt végig működött. A megújult szobák erkélyesek és légkondicionáltak. A tervezés során az esztétikum mellett a funkcionalitás is nagy szerepet kapott, így a hotel a családok és az üzleti utazók igényeit egyaránt kielégíti – tudatta a szálloda.

A szállodához tartozó Novo2 étteremben helyi specialitások és nemzetközi menü várja a vendégeket

Fotó: Novotel Szeged

Niedermüller Gábor, a négycsillagos Novotel Szeged igazgatója elmondta, hogy az első szakaszban 50, később pedig a fennmaradó 90 szobát szabtak át teljesen. Ma már minden látogatót teljesen új, letisztult dizájnú terek fogadnak.

A Novotel Szeged közvetlenül a Tisza folyó partján, a városközponttól tízpercnyi sétára található

Fotó: Novotel Szeged

Niedermüller Gábor elnyerte az Év Fiatal Szállodása 2022 címet, az igazgatóval ez alkalomból készült interjúnkat itt olvashatja el.