Újabb balatonfüredi szálloda kapta meg az ötcsillagos minősítést

Forrás: turizmus.com

 2024. június 03. 17:18

Megkapta az ötcsillagos minősítést a történelmi épületben működő, tavaly felújított balatonfüredi luxusszálloda – tájékoztatta lapunkat az Anna Grand Hotel tulajdonosa.

A 19. századig visszanyúló történelméről híres Anna Grand elkötelezett törekvése, hogy Balatonfüred közép-európai szinten is kiemelt turisztikai desztinációvá váljon, ennek az útnak egy újabb mérföldköve a most elnyert ötcsillagos minősítés is – írták közleményükben.

Az ötcsillagos elismerés a szálloda különböző aspektusait érinti, beleértve az elegáns báltermet –  amely az Angol kerttel együtt hagyományosan az Anna-bál otthona –, a szobákat, a lakosztályokat, a belső terek kialakítását, az étkezést és a wellnessrészleg szolgáltatásait, valamint azt a környezetet, amiben a szálloda működik 1786 óta.

1786 óta áll az épület, amiben a füredi szálloda működik

Fotó: Anna Grand

„Akár hétvégi kiruccanást, akár családi pihenést vagy éppen rendezvények és esküvők különleges helyszínét keresik az érdeklődők, célunk, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak vendégeink" – mondta Szabó Szabolcs, az Anna Grand Hotel igazgatója.

A felújított szállodát korábban ebben a cikkünkben mutattuk be részletesen.

A Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület nyilvántartása szerint Balatonfürednek ezenkívül jelenleg még egy ötcsillagos szállodája van, a LUA Resort, továbbá öt csillag superior besorolású a Hotel Vinifera Wine&Spa.