Ingyenes gyerekmenüvel csábítanak mobilmentes étkezésre a Mátrában

Forrás: turizmus.com

 2024. április 23. 09:50

A Mátrafüredi 4 Évszak Palóc Bistorant "Mobil Off, Családi Idő On" mottóval különleges családi programra hív április végén. A kezdeményezés keretében a vendégek olyan környezetben tölthetnek minőségi időt szeretteikkel, ahol a mobiltelefonok pihennek.

Az esemény fő célja, hogy a családok nyugodt környezetben, a technológiai eszközök zavaró hatása nélkül tudjanak egymásra koncentrálni. Ennek érdekében a vendégeket arra kérik, hogy az étkezés ideje alatt helyezzék mobiljaikat egy erre kialakított tárolóba. Véleményük szerint az apró gesztus hozzájárul a nyugodtabb és figyelmesebb együttléthez.A 14 év alatti gyermekek számára ingyenes gyermekmenüt kínálnak, a felnőttek a Palóc Bistorant ízletes ételeit élvezhetik. A "Mobil Off, Családi Idő On" mottóval zajló program április 24-től 30-ig tart.

A vendégek ajándékutalványt is kapnak a minőségi együttlét fontosságát hirdető étteremben

Fotó: 4 Évszak Palóc Bistorant

A kezdeményezést tovább színesíti, hogy minden vendég 5000 forint értékű ajándékutalványt kap, amelyet a 4 Évszak High-Tech Sportok Bázisának különböző szabadtéri programjaira lehet felhasználni. A választható tevékenységek között szerepelnek terepsegway, e-ranger, e-roller túrák, kerékpározás, íjászat és még számos egyéb, a négy évszakhoz igazodó aktivitás.

A mobiltelefonmentes étkezést egyre több szolgáltató tűzi zászlajára, egy olasz étteremben például egy üveg bor jár a telefonért cserébe.