Rókusfalvy Pál, Pesti István és Kőrössy Zoltán ma reggel a Turizmus Caféban

Forrás: turizmus.com

 2023. november 02. 08:03

Rókusfalvy Pál, nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos, Pesti István, a két Michelin-csillagos tatai Platán Gourmet étterem séfje és Kőrössy Zoltán, az Eventrend Group alapító társtulajdonosa a Turizmus Caféban.

Akik részt vettek az elmúlt héten a 9. MICE Business Day-en a Hungexpo Kongresszusi Központban, azok egy izgalmas, pezsgő beszélgetést is meghallgattak a szakmai fórum részeként a gasztroturisztikai, borászati trendekről, technológiai újításokról, élményalapú étkeztetésről. Az esemény keretében zajlott ugyanis a Turizmus Café kihelyezett élő felvétele Gasztronómia, turisztikai attrakció? címmel.

Talkshow-sorozatunkban ezúttal Rókusfalvy Pál, nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos, Pesti István, a két Michelin-csillagos tatai Platán Gourmet séfje és Kőrössy Zoltán, az Eventrend Group alapító társtulajdonosa voltak a vendégek.

Amiről az adás vendégei beszélgettek:

  • Milyen új gasztro-turisztikai, borászati trendek, technológiai újítások jelentek meg a piacon?
  • Mit jelent igazából az élményalapú étkeztetés, attrakció-e önmagában a fine dining?
  • Hol tart jelenleg a magyar vendéglátás, hogyan változnak a vendégigények?
  • Hogyan zajlik a magyar bor márkaépítése, miért fontos az összefogás?

 

A Szujó Zoltán által moderált műsorban szóba kerül még a hagyományőrzés, gyökereink és a helyi alapanyagok felhasználásának fontossága, ahogyan az is, milyen könnyebbség vár a reprezentációs adóterhek eltörlésével a borászatokra.

Tartson velünk és nézze meg a beszélgetés felvételét november 3-án, pénteken, 9 órakor a Turizmus.com YouTube-csatornáján.

Csatlakozzon most az adás Facebook-eseményéhez, hogy ne maradjon le!