A SmartEvents ® alkalmazás teszi élményszerűbbé a MICE Business Day-t

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. október 06. 19:10

A Turizmus Kft. a hatékony kommunikáció és a vendégélmény növelése érdekében az UNIOFFICE Rendszerház Kft. innovatív applikációját, a SmartEvents® mobilalkalmazást használja a MICE Business Day 2023 interaktív támogatásához.

A megbízható és hatékony alkalmazásnak köszönhetően a rendezvény résztvevői mobil eszközeiken keresztül könnyedén elérik az eseménnyel kapcsolatos összes információt, ezáltal minden vendég online részesévé is válhat az eseménynek. A résztvevők tájékozódhatnak a programhelyszínekről, az előadásokról, az előadókról és a rendezvényhez kapcsolódó további aktuális információkról.

A SmartEvents ® applikáció előnyei között szerepel az egyéni érdeklődésre szabható programlista, a megközelítést és a helyszíni tájékozódást segítő interaktív térkép, azonnali (push) üzenetek küldésének lehetősége, a rendezőkkel, kiállítókkal, előadókkal és a résztvevőkkel való közvetlen kommunikáció.

A SmartEvents ® azonban több, mint egy okostelefonra adaptált, interaktív eligazító-tábla. Az alkalmazás valós idejű információt ad a látogatók – anonimizálható – aktivitásáról, menet közben mutatja a rendezvény látogatóforgalmi dinamikáját, lehetővé teszi, hogy programváltozás, netán vészhelyzet esetén a szervezők akár egyénenként kommunikáljanak a vendégekkel. A sikeresen lebonyolított rendezvény után az alkalmazás adataiból azonnal hiteles információkat kaphatunk minden fontos részletről, a közönségelégedettségtől kezdve a látogatók aktivitási statisztikájáig.

Az applikáció fontos eleme a QR kód vadászat, mellyel fokozhatjuk a stand-aktivitást, élénkíthetjük a kiállítói látogatottságot és aktívan bevonhatjuk a vendégeket a MICE Business Day eseménybe.

A SmartEvents ® applikáció számos előnnyel rendelkezik

Fotó: unioffice.hu

Minden résztvevő, aki legalább 10 élményteres kiállítót meglátogat és a kiállítói asztalon elhelyezett QR-kódot a SmartEvents® applikáció „QR vadászat" menüpontjával leolvassa, értékes nyeremények sorsolásán vehet részt az utolsó kávészünetben.

A MICE Business Day-t támogató alkalmazásról, annak letöltéséről és funkcióiról az eseményt megelőzően minden résztvevő névre szóló tájékoztatást kap, e-mailben.

További információkért és az alkalmazás kipróbálásáért látogasson el a SmartEvents® weboldalára, és tapasztalja meg a rendezvénytámogatás új dimenzióját!

Szeptember végén a hazai szakmai vásárlók előtt is megnyitottuk az október 26-i MICE Business Day órarendjét. Regisztráljon és foglalja le időpontját még ma!