Stílusos Vidéki Szállodák: kapunyitás az új tagok előtt, összefogás a vidéki vendéglátásért

Forrás: turizmus.com

 2024. március 03. 12:19

A Stílusos Vidéki Szállodák (SVSZ) éves rendes közgyűlésén számos fontos döntés született a jövőt illetően, beleértve az új tagok felvételét, események megszervezését és új stratégiai partnerségek kialakítását.

Az SVSZ 2024-ben ismét megnyitja a lehetőséget az új tagok számára, hogy csatlakozzanak a magas minőségű szálláshelyeket tömörítő szervezethez – áll a szövetség lapunkhoz eljuttatott közleményében.

A lépés lehetővé teszi a stílusos és egyedi vendéglátóhelyek számára, hogy részesei legyenek egy olyan közösségnek, amely a minőségi vendégélményt és a fenntarthatóságot helyezi előtérbe. A szövetség ugyanis egyértelmű szolgáltatási sztenderdeket fogalmaz meg, és képzéssel, mentorálással, minőségellenőrzéssel segíti azok betartását, így tagjaik a vendégek számára egyet jelentenek a minőségi vendéglátással.

Az immár 15 tagot számláló egyesület februári találkozóján rengeteg aktuális témát megvitattak

Fotó: Stílusos Vidéki Szállodák / Facebook

Ismét megrendezik a Stílusos Reggeli Fesztivált, amelyet a covid miatt több alkalommal is el kellett halasztani. Az eseménynek május 1-jén a polányi Babérliget Kúria ad helyet, ahol a vendégek egész nap pezsgős reggeli kínálat és kellemes majális hangulat mellett találkozhatnak a stílusos vendéglátókkal.

 

Új partnerségi megállapodás a magyar vendéglátásért

A közgyűlés kiemelt témája volt az újonnan kialakított stratégiai partnerség a Stílusos Vidéki Éttermiséggel (SVÉT). A hosszú távú együttműködés a kiváló vendégélmény és a fenntartható vendéglátás előmozdítását, valamint a hazai vendéglátó szektor nemzetközi versenyképességének támogatását célozza – emelik ki.

A partnerség keretében az SVSZ tagjai részt vesznek az SVÉT által szervezett eseményeken, így a szeptemberi pezsgős villásreggelin a tatai tó partján, ahol a vendégek nem csak a gyönyörű környezetet élvezhetik, de a magyar gasztronómiai kínálat legjavát is megkóstolhatják.

Ezek a lépések és partnerségek nem csak az SVSZ és az SVÉT számára jelentenek új fejezetet, hanem a magyar vendéglátás egészének fejlődését és nemzetközi elismertségét is elősegítik – fogalmaz a közlemény.

A Stílusos Vidéki Szállodák Szövetsége közös értékrenden alapuló, sokszínű szakmai közösség. Megbízható védjegyként garanciát jelentenek a nyugalomra, feltöltődésre és személyes élményekre vágyóknak.

Amint azt korábban megírtuk, stílusos reggelik és mentorálási program szerepelt a SVSZ új, 2023 novemberében megválasztott elnökségének tervei közt.

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) pedig március 9-én tartja tavaszváró Mini Svét rendezvényét.