Stílusos reggelik és mentorálási program a SVSZ új elnökségének tervei közt

Forrás: turizmus.com

 2023. november 16. 12:44

Új vezetőséget választott a Stílusos Vidéki Szállodákért Egyesület. Az új elnök Nagykovácsy Tibor (Montem Vendégház), a két elnökségi tag Döbröntei Ildikó (Káli Art Inn) és Horváth Kristóf (Botanica Hotel) lett.

A Stílusos Vidéki Szállodákért Egyesület (SVSZ) éves tisztújító taggyűlésén a tagság méltatta az előző elnökség vezetése alatt elért eredményeket, például a közös online szállásfoglalási felület létrehozását és bevezetését. Az innovatív megoldás hozzájárult a szálláshelyek közötti szorosabb együttműködéshez és ezáltal a vendégek számára nyújtott szolgáltatások színvonalának emeléséhez.

Az eseményen az SVSZ tagjai új vezetőséget választottak a következő időszakra. Az új elnök Nagykovácsy Tibor (Montem Vendégház), a két elnökségi tag Döbröntei Ildikó (Káli Art Inn) és Horváth Kristóf (Botanica Hotel) lett.

„A belföldi turizmus piaca az elmúlt évek gazdasági nehézségei következtében érezhető változáson ment keresztül, melyek új kihívások elé állítják az olyan szállásokat is, mint az SVSZ tagszállodái" – nyilatkozta megválasztását követően Nagykovácsy Tibor.

Az Stílusos Vidéki Szállodák elnöksége programjában éppen ezért célul tűzte ki, hogy a tagsággal munkacsoportokat állít fel, újradefiniálja az egyesült céljait, közös megoldást keresve egy új piaci szegmens felkutatására, mentorálási program kidolgozására, új és régi közös események megszervezésére (Stílusos Reggeli) vagy éppen a marketingstratégia újragondolására.

Az új elnök, Nagykovácsy Tibor (Montem Vendégház) Szikora Eszterrel (Rosinante Fogadó) és Balogh Barbarával (Nomád Hotel) a tisztújító taggyűlésen

Fotó: SVSZ

A közgyűlés továbbá felhatalmazta az elnökséget olyan pályázati lehetőségek, valamint partneri együttműködések felkutatására, amely anyagi forrást biztosít a működéshez és ezáltal lehetőséget ad a mostaninál hatékonyabb marketingkommunikációra.

Az SVSZ továbbra is elkötelezett a minőségi szálláshelyek támogatása és a vidéki turizmus fejlesztése mellett. Az új elnökség mindent megtesz annak érdekében, hogy felkészítse a tagságot a jövő kihívásaira és megragadja a kínálkozó lehetőségeket – tudatták szerkesztőségünkkel.