Stílusos Vidéki Szállodák: tisztújító közgyűlés

Forrás: turizmus.com

 2022. december 12. 19:40

Megtartotta őszi közgyűlését a Stílusos Vidéki Szállodákért turisztikai egyesület. A küldöttek egyhangú döntéssel további egy évre bizalmat szavaztak az elnökségnek.

Az egységes közös kommunikáció meghozta a nagyobb vendégszámot, az idei nyár a tavalyinál is erősebb szezont hozott a Stílusos Vidéki Szállodák tagjai számára.

A magas energiaárak ellenére a tagság egységesen a tőlük megszokott folyamatos, téli nyitva tartás mellett döntött, számolt be az ülésről az egyesület elnöke, Selmeczi Vilmos, a Babérliget Kúria üzemeltetője.

Az egyesület által nyár elején létrehozott új közös foglalási oldal már az első hónapokban kecsegtető forgalmat bonyolított. A tagság nagy reményekkel indul neki a következő szezonnak, hiszen a saját oldal egyre növekvő ismertsége új erőt ad majd az egyesületnek.

A Stílusos Vidéki Szállodák brand név levédésre került, így az online térben hivatalosan is rendet lehet majd tenni a "NemStílusosok" között - hangsúlyozta Selmeczi Vilmos.

Az idei év sok új jelentkezőt is hozott: több mint 10 ház szeretne csatlakozni az egyesülethez, hamarosan dönt a testület arról, hogy kik lehetnek ennek a kis, de ismert közösségnek az új tagjai.