Studio Kitchen és megújult rendezvénytermek a Marriottban

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 09. 12:54

A július-augusztusi rendezvény holtszezonban elvégzett felújítás után megszépült bál- és rendezvénytermekkel várja vendégeit a Budapest Marriott Hotel.

Az összesen 1600 négyzetméteren 11 rendezvénytermet és egy Studio Kitchen nevű újdonságot is kínáló Budapest Marriott, szeptember 9-én sajtóreggeli keretében mutatta be modernizált konferenciakapacitását.

Parti János és Arne Klehn

Fotó: turizmus.com

A meghívottakat Arne Klehn vezérigazgató és Parti János értékesítési és marketing-igazgató köszöntötte.

A főváros 50 évvel ezelőtt megnyílt, emblematikus szállodája, amely 1994-ben csatlakozott a Marriott lánchoz, a szobákat és a közösségi tereket is érintő, teljes felújításon esett át az elmúlt években. Legutóbb márciusban számolhattunk be a DNB Budapest Restaurant és a Liz & Chain Bar megnyitásáról.

Szeptemberre megújult az egész rendezvényszint, új burkolatot, szőnyegezést és bútorokat, valamint új technikát kaptak a termek a Grand Ballroomtól a Liz Ballroomon át a többségében a budai oldalra panorámás kisebb konferenciatermekig.

A Studio Kitchen a Budapest Marriott újdonsága a szálloda rendezvényszintjén

Fotó: turizmus.com

 

Igazi újdonság a Studio Kitchen, amelynek a helyét a legtöbbször ruhatárként használt, ablaktalan, kisebb terem, valamint a vele szomszédos technikai helyiség összenyitásával teremtettek meg. A látványkonyhával felszerelt, új helyiséget 15-20 személyes corporate meetingek, csapatépítő programok, vagy kisebb, zárt körű fogadások helyszínének szánják.

Kapcsolódó cikkek