Szállodai szobákból home office

Forrás: turizmus.com

 2020. március 31. 13:39

A koronavírus válság kapcsán kreatív megoldásokra van szükség a teljesen új kihívásokra. A Best Western Hotel Group Közép-Európában számos szállodájában home office-ként adja ki szobáit.

A szállodai home office megfelelő, zavartalan munkavégzést tesz lehetővé, miközben a szállodai szoba sem marad kihasználatlanul.

Mint ismert, sok cég otthoni munkavégzésre kötelezte alkalmazottjait a koronavírus-járvány miatt, ugyanakkor nem mindenki rendelkezik ehhez optimális feltételekkel otthonában.

Van, akinél a helyhiány jelent gondot, máshol a rossz internetes kapcsolat, vagy a gyermekek nyüzsgése nehezítheti a koncentrációt és a hatékony munkavégzést. A szállodai szoba viszont jó alternatívája lehet a home office-nak a produktív és csendes munkavégzésre.

Home office helyett hotel office-t kínál a Best Western hotellánc

Fotó: BWH Group

A BWH Hotel Group számos szállodája továbbra is nyitva tart, és irodaként értékesíti szobáit.

A legtöbb hotelszoba tágas, íróasztallal, kényelmes ülősarokkal és gyors, stabil internetkapcsolattal rendelkezik, így mindenki számára kényelmes és zavartalan lehet a munkanap.

A bérleti díjat napi vagy heti lebontásban állapítják meg, az árak szállodánként változnak.

A szállodalánc néhány háza továbbra is nyitva tart még, maximális higiéniai és biztonsági intézkedések mellett. Bár sok országban vezetettek már be tilalmat, a hotelek azok számára mégis szükségesek, akik munkavégzésükből adódóan kell, hogy megszálljanak az adott városokban - olvasható a szállodalánc közleményében.

Kapcsolódó cikkek