Tegyen virtuális sétát egy misztikus századfordulós épületben!

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2021. április 30. 16:18

Különleges élmény várja a Mystery Hotel Budapest weboldalára látogató érdeklődőket. A Photo-Real cég révén bárki valósághű, virtuális túrát tehet az épületben, bejárva a szálloda összes publikus területét a lobbytól kezdve a szobákon át egészen a spa részlegig.

„A legjobb, ami a Covid alatt történt velünk” – foglalta össze az eszköz fejlesztésével kapcsolatos érzéseit Árvai Zoltán szállodaigazgató.

Akár szabadidős, akár üzleti vendégről van szó, a program segítségével meggyőzően prezentálhatják a szálloda belső tereinek szépségét, a szolgáltatások magas színvonalát, de akár arra is van mód, hogy a külföldi üzleti partnereiknek élethű háznézést tartsanak.

A felhasználóbarát program a földszinten, a lobbyból indul. Az érdeklődők a piros pöttyel jelölt helyszíneken 360 fokos képet látnak, az emeletek között „liftezni” is tudnak, végigjárva a fontosabb helyszíneket: a lobby mellett a földszinti lounge-ot, az épület közepén kialakított Secret Garden Spa-t, a konferenciatermeket, a szobákat és lakosztályokat, a 4. emeleten kialakított Great Hall éttermet, illetve az épület tetején kialakított Sky Garden tetőteraszát.

Az épületet eredetileg a Magyar Szabadkőművesek Szimbolikus Nagypáholya építtette 1896-ban

Fotó: Farkas Attila / Photo-Real

A fejlesztést végző Photo-Real által egyéves munkával megvalósított program – annak összetettsége miatt – teljes egészében csak a szálloda weboldalán tekinthető meg, de a továbbiakban kisebb részleteket szeretnének elérhetővé tenni minden olyan felületen, mely elősegíti a foglalást. Az eszközt a hotel social media felületein már beharangozták, valamint aláírásaikban is népszerűsítik.

Április 30-án este újranyitják a ház Sky Garden tetőteraszát

Fotó: Farkas Attila / Photo-Real

Nem ez az egyetlen újdonság – az üzleti utazók előtt az elmúlt hónapokban is nyitva álló – szálláshely életében: április 30-án este újranyitják a Sky Garden tetőteraszukat, ahol rövidesen egy hal- és húskülönlegességek elkészítésére alkalmas, látványos grillpultot helyeznek üzembe.

A Podmaniczky és Vörösmarty utca sarkán található eklektikus épület érdekessége – amint arról ebben a cikkben beszámoltunk –, hogy a Magyar Szabadkőművesek Szimbolikus Nagypáholya építtette 1896-ban.

Kattintson a képre, és indulhat a túra...

Fotó: mysteryhotelbudapest.com/vrtour

Az épület történelme során több ízben tulajdonost és funkciót váltott, jelenlegi formáját Varró Zoltán tervei alapján nyerte el 2019-ben.

Kapcsolódó cikkek