Júniusban hat belföldi és külföldi szállodát nyit újra a Hunguest

Forrás: turizmus.com

 2020. június 11. 09:08

Június 12-én a gyulai Erkel, a tapolcai Pelion és a nyíregyházi Sóstó Hotel is megnyitja kapuit a vendégek előtt, ezzel hétre nő a Hunguest Hotelsnél belföldön igénybe vehető szállodák száma.

A járványügyi szabályok szigorú betartása mellett június 12-én újabb három szállodáját nyitja újra a Hunguest Hotels. A gyulai Hotel Erkel, a tapolcai Hotel Pelion és nyíregyházi Hotel Sóstó ismét fogad szállóvendégeket – tájékoztatott a tulajdonos Opus Global Nyrt.

Újranyit a nyíregyházi Hotel Sóstó is

Fotó: Facebook

Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg: a Hunguest Hotels saját Covid-kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatársuk vizsgát tesz még az újranyitás előtt. A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek.

A közösségi terekben fertőtlenítőpontokat helyeznek ki, a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness-pihenőterekben és minden közösségi térben.

A további, nem tartós felújítás alatt álló szállodák június és július során szintén megnyitnak: az ausztriai Heiligenblutban június 17-től, Murau-Kreischbergben június 26-tól, a montenegrói Herceg Noviban pedig június 20-tól lehet szálláshelyet foglalni. A gyógyvízkinccsel rendelkező bükfürdői és egerszalóki Hunguest-szállodák július elsejétől várják a vendégeket.

A belföldön piacvezető szállodalánc a megváltozott körülményekre tekintettel az általánostól sokkal rugalmasabb foglalási feltételeket kínál: június végéig a lemondás és az átfoglalás – akár 48 órával az érkezés előtt is – kötbérmentesen megtehető – írták a közleményben.

Korábban, pünkösdre ezeket a szállodákat nyitott újra a Hunguest Hotels.