Ünnepélyes keretek között nyitott meg a megszépült Anna Grand Hotel

Forrás: turizmus.com

 2024. március 27. 14:16

Két évszázados hagyományokkal bíró falak és 21. századi luxus: a soft opening időszak után immár teljes pompájában várja vendégeit a megújult Anna Grand Hotel Balatonfüreden.

A tavalyi soft openinget követően március 23-án, ünnepélyes keretek között grand opening partival nyitották meg az immáron teljes pompájával működő szállodát.

Az ünnepségen Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Szabó Szabolcs szállodaigazgató, valamint Epres Panni, a hotel nagykövete is színpadra lépett. Mindnyájan köszönetüket fejezték ki azoknak, akik az Anna Grand újjászületéséért dolgoztak az utóbbi másfél évben.

Az ünnepélyes megnyitó egyik pillanata: Lipcsei Betta műsorvezető és Szabó Szabolcs szállodaigazgató

Fotó: Anna Grand Hotel

A szálloda üzemeltetése – tulajdonosi döntés értelmében – saját kézbe került – tájékoztatták lapunkat a hivatalos megnyitóval egyidejűleg.

Az épületkomplexum 1786 óta a Balaton ikonikus létesítménye, amely a 19. század elejétől kedvelt helyszíne a kikapcsolódni vágyóknak. Az idelátogatók megtapasztalhatják, ahogy a történelmi örökség a modern eleganciával és szolgáltatásokkal ötvöződik, többek között az Anna Spa wellnessrészlegen.

A felújított és eredetileg az Accent Hotels üzemeltetésében újranyitott szállodát ebben a korábbi cikkünkben mutattuk be részletesen.