Duplájára nő az újbudai VakVarjú étterem kapacitása a felújítása után

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 18. 11:15

A régi budai VakVarjú étterem vendégeinek kedves gondolataival és fotóival teli időkapszulát helyezett el az étteremcsalád vezetősége a teljes felújítás alatt álló étterem alapzatában.

Semsei Rudolf tulajdonos szerint ezen kedves és megható üzenetekre érdemes építeni a tervek szerint 2024 januárjában megnyíló modern éttermet.

Az időkapszulába a régi VakVarjú Buda törzsvendégeinek több mint 150 kedves üzenete, az étterem felújításával kapcsolatos gyermekrajzok, VakVarjú LEGO, az Újbuda újság legfrissebb, és a felújításról korábban hírt adó száma, a vendégektől kapott több mint 100 életkép, valamint az elmúlt 15 év meghatározó pillanatairól készült fotók kerültek.

Az újbudai VakVarjúban a férőhelyek száma majdnem duplája lesz a réginek.

Időkapszula a VakVarjú Buda törzsvendégeinek több mint 150 kedves üzenetével

Fotó: VakVarjú Buda

A hozzáépített hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a beltér letisztult és világos lesz, és be lehet majd lesni a szintén üvegfallal elválasztott látványkonyha mindennapjaiba is. Nyáron tágas terasz várja a vendégeket. Ez lesz az első teljesen akadálymentesített VakVarjú étterem, ahol a kerekesszékes vendégek is teljesen komfortosan közlekedhetnek.

„A báján és kedvességén mit sem változtattunk, valamint ételeink stílusa és az árszínvonal sem változik. Továbbra is élő zongorajáték, gyereksarok és megújult belső játszótér fogja várni törzsvendégeinket és a minket most felfedezőket, de reméljük, hogy a komfortosabb és modernebb kialakításnak köszönhetően még magasabb szintű vendégélménnyel tudjuk megajándékozni őket. Az ő kényelmükre törekedtünk, de a mai világban egyre fontosabb a jó és szerethető munkakörnyezet kialakítása is, ezért kollégáink a nyitás után klimatizált csúcstechnológiás konyhában dolgozhatnak majd” – mondta Semsei Rudolf, aki büszke arra, hogy Újbudán nőtt fel, és jelenleg is ott él.

Az időkapszula elhelyezése a teljes felújítás alatt álló étterem alapzatában – nyitás 2024 januárjában

Fotó: VakVarjú Buda

Az ünnepséget az étteremcsalád tulajdonosain kívül megtisztelte részvételével László Imre újbudai polgármester, Görög András, a körzet önkormányzati képviselője, valamint Simon Károly, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

A polgármester a VakVarjú azon különleges titkáról beszélt, amely a hozzá betérőket egyből törzsvendégekké varázsolja, családjával ő is rendszeres vendége a budai étteremnek.

Örömének adott hangot, hogy vannak olyan vállalkozói Újbudának, akik itt valósítják meg álmaikat és ezzel részévé válnak a kerületnek. Hangsúlyozta, hogy ez a fejlesztés tovább gazdagítja Újbudát és növeli a kerület presztízsét.

A teljesen megújult újbudai VakVarjú étterem a tervek szerint 2024 januárjában nyitja meg kapuit.