Vendégei segítségével épülhet újjá a Silvanus Hotel

Forrás: turizmus.com

 2024. március 27. 14:51

A nemrég leégett Silvanus Hotel tettekre, illetve pénzre váltja a több ezer segítő szándékú felajánlást „A szív téglája” akció keretében.

Március elején teljes terjedelmében égett a Hotel Silvanus felső szintje, melynek következében a szálloda több hónapnyi bezárásra kényszerül. Mint a Silvanus Hotel vezetősége jelezte, minden várakozást felülmúló számban érkeznek hozzájuk folyamatosan a talpra állásra biztató üzenetek, és rengetegen kérdezték, hogyan segíthetnének. A visegrádi szálloda most „A szív téglája" akció keretében gyűjt adományokat és az újranyitásuk után beváltható utalványokat hirdetett meg – vette észre a Világgazdaság.

A szálloda Facebook bejegyzése szerint az adománygyűjtésen belül kétféle lehetőség van a támogatásra: az egyik esetben Silvanus Keretösszeg utalvány vásárolható, amit aztán az újranyitást követően 1 éven át válthatnak be a támogatók a hotelben, másik lehetőségként pedig egy az adományok fogadására szolgáló bankszámlaszámot adtak meg, amelyre a pénzbeli felajánlásokat várják.

Adománygyűjtő akciót hirdetett a leégett Hotel Silvanus

Fotó: Hotel Silvanus**** Visegrád / Facebook

 

A mielőbbi újranyitást azonban gyakorlatilag a tűz eloltása óta tervezik és hirdetik, jelezve, hogy egyetlen dolgozótól sem válnak meg. A tervek szerint két emeletet már augusztusban megnyithatnak, míg a teljes épületben szilveszterkor tervez ismét vendégeket fogadni a szálloda.