Nehéz Tamás a Verno House új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2024. május 25. 10:54

Nehéz Tamás több, mint 15 éves karrierje során több éttermet és szállodát is vezetett már, köztük a Flava Kitchen & More helyén egykor működő Borkakas Bistrot és a mátrafüredi Avar Hotelt is.

A Botaniq Collection ernyőmárka első fővárosi szállodájába érkezett Nehéz Tamás szállodaigazgatói pozícióba. A szakember tanulmányait a Kodolányi János Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Egyetemen végezte, több mint 15 éves szakmai pályafutása során pedig számos étteremben és szállodában megfordult már.

Nehéz Tamás

Fotó: BDPST Hotel Management Zrt.

A Verno House szállodaigazgatójaként elkötelezett célja, hogy a hotel még sikeresebb lehessen a következő években, szorosan együttműködve a ház étterme, a Flava Kitchen & More és a Botaniq Collection csapatával. A Botaniq Collection ernyőmárka tagjai 2024 áprilisában különleges esemény keretén belül mutatkoztak be a hazai és nemzetközi sajtó, valamint vendégeknek.

„Amikor új szállodaigazgatót kerestünk a Verno House élére, kiemelten fontos volt számunkra, hogy olyan embert válasszunk, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik, emellett mind emberileg, mind szakmailag illeszkedik a szálloda mentalitásához" – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Hotel Management Zrt. vezérigazgatója.