Geiger Violetta az Ambient Hotel új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2024. június 13. 10:37

A sikondai Ambient Hotel & Aroma Spa vezetésére a mátraházi Hotel Ózon szállodaigazgató-helyettesi pozíciójából érkező Geiger Violettát nevezte ki a Hilaris Hotels.

Geiger Violetta pályáját 1998-ban az Accor-Pannonia Hotels Zrt.-hez tartozó balatonföldvári Neptun Hotelben kezdte, majd egy évet töltött a Novotel Bonn-Hardtberg szálloda recepcióján. Magyarországra visszatérve az akkor nyíló siófoki Residence Hotel értékesítési vezetője lett, emellett a balatonföldvári Kukorica Csárda és a Residence Ózon Hotel értékesítési feladatait is ellátta. 2018–2022 között a Residence Hotel Balaton igazgatójaként irányította a szálloda munkáját, majd az az Ózon Hotel kötelékében dolgozott szállodaigazgató-helyettesként.

2024. június 1-jétől a négycsillagos sikondai Ambient Hotel igazgatója.

Geiger Violetta, az Ambient Hotel igazgatója és Zentai Péter, a Hilaris Hotels alapító tulajdonosa

Fotó: Hillaris Hotels

„Amikor átvettük az Ambient Hotelt, tudtuk, hogy a tervezett fejlesztésekhez és koncepcióváltáshoz nagyon erős szakmai tudással rendelkező igazgatóra lesz szükségünk. Violettával már volt alkalmam együtt dolgozni a siófoki Residence Hotelben, láttam, hogy az ő szakmai igényessége és tapasztalata, kiváló kommunikációs készsége mind a vendégekkel, úgy, mint a dolgozókkal hogyan járult hozzá a szálloda sikeréhez” – indokolta meg választását Zentai Péter, a Hilaris Hotels alapító tulajdonosa.

Geiger Violetta elérhetősége:
E-mail: geiger.violetta@ambienthotel.hu