Tavaly alakult szállodalánc veszi át a sikondai Ambient Hotel üzemeltetését

Forrás: turizmus.com

 2024. június 10. 12:46

A Mecsek völgyében, Sikondán található Ambient Hotel & AromaSPA június 1-től a Hilaris Hotels tagjaként üzemel tovább. A 77 szobás, négycsillagos wellness-szálloda az Accent Hotelstől kerül át a tavaly alakult szállodalánchoz.

„A Hilaris Hotels bővítésekor arra törekedtünk, hogy olyan házakat integráljunk szállodaláncunkba, amelyek megfelelnek három alapvetésnek: kiváló lokáció, jó adottságú épületek és jelentős növekedési potenciál. Az Ambient Hotel pedig tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak – nyilatkozta az üzemeltetőváltás kapcsán Zentai Péter, a Hilaris Hotels alapító-tulajdonosa. – Pécs és környéke dinamikusan fejlődő desztináció, ahol vendégeink hamarosan megismerhetik a Hilaris-élményt: családbarát szolgáltatásokat, páratlan gasztronómiát Krausz Gábor irányításával, és a legmodernebb wellnesskezeléseket – mindezt megfizethető áron, a LifeStyle Hotelben nagy sikerrel bevezetett részletfizetési megoldásunknak köszönhetően" – tette hozzá.

„Az Ambient Hotel nagyon jó értékelésű, népszerű szálloda. Az ott dolgozó teljes személyzetre számítunk a továbbiakban is, tudjuk, hogy az eddigi szép eredmények és a további sikerek kulcsa az ő kezükben van" – fogalmazott Valenta Zsolt, a Hilaris Hotels üzemeltetési igazgatója.

Az új üzemeltető a továbbiakban is számít a teljes jelenlegi személyzet munkájára

Fotó: Ambient Hotel & AromaSPA

A sikondai szállodát tíz évig üzemeltető Accent Hotels ügyvezetője, Csordás Imre emlékeztetett, hogy jelentős beruházások eredményeképpen 2022-ben felújították a szálloda közösségi tereit, konferenciatermeit és wellnessrészlegét, továbbá energetikai szempontból is válságálló megoldásokkal korszerűsítették a hotelt. Az Ambient Hotel & AromaSPA "kiemelkedő szolgáltatásainak és elkötelezett munkatársainak köszönhetően számtalan visszatérő vendéget üdvözölhetett, egyedi adottságai pedig kedvelt rendezvényhelyszínné tették" – fűzte hozzá.

A sikondai illatszállodába felújítása után a Turizmus.com is ellátogatott, az erről írt cikkünket itt olvashatja.

A Hilaris Hotels 2023-ban alapított, magyar tulajdonú szállodalánc. Az ausztriai Kreischbergben öt ingatlannal rendelkeznek, ebből a Relax Resort, Alpenblick és Waldschlössl hotelek üzemelnek egyelőre. A magyarországi portfólió a május elsején újra nyitott LifeStyle Hotel Mátrából és a most csatlakozott Ambient Hotelből áll.

A szintén magyar szakemberek által alapított Accent Hotels 2007 óta nyújt szakmai tanácsadást és üzemeltetési megoldásokat szállodatulajdonosok, -befektetők és -hitelezők számára. A szállodalánc égisze alatt jelenleg 27 hotel működik Magyarországon és Ausztriában, közel 2000 szállodai szobával. 2024-ben elnyerte a HORECA szektor legvonzóbb munkaadója címet a Randstad Employer Brand Research kutatása alapján – olvasható a két fél által lapunkhoz eljuttatott közös sajtóközleményben.