H. Horváth Orsolya Hévíz város főtanácsadójaként folytatja

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2020. február 03. 11:55

A nagy tapasztalatokkal rendelkező szakember február elsejétől turisztikai főtanácsadóként segíti Papp Gábor polgármester munkáját.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, H. Horváth Orsolya 2019. november 30-én távozott a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói pozíciójából. A fiatal szakember azonban nem fordít hátat Hévíz turizmusának, február elsejétől az önkormányzat kötelékében, főtanácsadóként segíti a turisztikai célkitűzések megvalósítását.

A nemzetközi kapcsolatok kiépítése és ápolása, a nemzetközi projektek menedzselése éppúgy feladatai közé tartozik majd, mint a hazai turisztikai fejlesztésekkel kapcsolatos pályázatok koordinálása, illetve a város diplomáciai képviselete. Ahogy korábban, a szakember főtanácsadóként is kiemelten kezeli majd a szakmával való kapcsolattartást, mind helyi, regionális, országos és nemzetközi szinten. Az új pozíció létrehozását szakmai okok indokolták.

H. Horváth Orsolya Papp Gáborral, Hévíz polgármesterével

Fotó: Csóriné Mrázik Orsolya

„Bízom benne, hogy a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. vezetőjeként megszerzett tapasztalatot jelenlegi feladatkörömben is kamatoztatni tudom. Arra törekszem, hogy a helyi turisztikai szereplők érdekei továbbra is megjelenjenek az őket érintő kérdésekben" – nyilatkozta lapunknak H. Horváth Orsolya. Első feladatai közé nemzetközi projektek, illetve a Giro d'Italia kerékpáros körversennyel kapcsolatos teendők tartoznak.

Elérhetősége: horvath.orsolya@hevizph.hu