Igazgatói kinevezések a Hunguest Hotels két szállodájában

Forrás: turizmus.com

 2022. január 26. 16:25

Szabó Katalin a Hotel Eger & Park, Tapodi Attila a Saliris Resort Spa & Conference igazgatója lett.

Szabó Katalin

Fotó: Hunguest Hotels

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Hunguest Hotels szeptember végén vételi szándéknyilatkozatot tett a Hotel Eger & Park szálloda százszázalékos tulajdonjogának megszerzésére, decemberben pedig megtörtént az adásvételi szerződés aláírása.

A vállalat megkeresésünkre most arról tájékoztatott, hogy a szállodalánchoz 2022-ben csatlakozott Hotel Eger & Park igazgatója a desztináció egyik legjobb ismerője, Szabó Katalin lett, aki korábban a Hunguest Hotel Flóra és a Hunguest Grandhotel Galya szállodákat is igazgatta. A tapasztalt szakember az utóbbi években az egerszalóki Saliris Resortot vezette, 2021 novemberétől pedig már a Hotel & Eger Park integrációját koordinálta. Elérhetősége: szabok@hunguesthotels.hu

Tapodi Attila

Fotó: Hunguest Hotels

A Saliris Resort Spa & Conference igazgatói pozícióját Tapodi Attila vette át Szabó Katalintól. A szállodaiparban sokéves tapasztalattal rendelkező szakember a Lifestyle Hotel Mátrából érkezett Egerszalókra, míg korábban az Andrássy Rezidencia Wine & Spa és a NaturMed Hotel Carbona igazgatójaként dolgozott.

Elérhetősége: 
tapodia@hunguesthotels.hu