Köszönöm!

Forrás: turizmus.com

 2019. május 06. 13:26

Kedves Olvasó, a mai bulletint az impresszumig görgetve már nem talál ott felelős kiadóként. Leköszöntem a Turizmus Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról.

Szebeni Zsolt

Mégsem köszönök el, hiszen a jövőben is sokszor találkozunk majd.

Szerkesztőként, újságíróként továbbra is szolgálom a kiadó érdekkörébe tartozó magazinokat, honlapokat, hírleveleket és egyéb kiadványokat. Ezen felül, tapasztalataimmal, tanácsaimmal igyekszem támogatni a cég új vezetőit.

Jól van ez így. Főszerkesztőként 33, ügyvezetőként 27 éven át tudhattam magaménak a turisztikai szakma bizalmát.

Köszönöm!

Ugyanakkor a csapat marad. Ön, Kedves Olvasó, a jövőben is találkozik majd az ismert nevekkel és arcokkal, legyen szó interjúról, sajtótájékoztatóról, tanulmányútról vagy éppen szakmai rendezvényről.

Vállalkozások visszavonuló vezetőinek általában az a legnagyobb dilemmája, hogy kire bízhatja a cég jövőjét. Nekem is fontos volt, miként gondoskodjam arról, hogy a Turizmus Kft. továbbra is a turisztikai szakma szövetségese maradjon. Szerencsésnek mondhatom magam, mert nem egy médiavállalat, vagy nem egy pénzügyi befektető érdekeltségébe kerül a vállalkozás, hanem, eddigi stratégiai partnereinknek, a meghatározó szakmai szervezetek vezetőinek kezébe adhatom a stafétabotot.

Mostantól a szövetségek szövetsége, a Magyar Turisztikai Szövetség jegyzi a kiadót, s az MTSZ kurátorai állnak a cég élére.
Gál Pál Zoltán ügyvezetőként viszi tovább a vállalkozást (Komáromi Balázs társügyvezető marad továbbra is).
Könnyid László pedig, a szerkesztőbizottság elnökeként tartalmi kérdésekben  veszi magára a felelősséget.

Kívánom nekik és munkatársaimnak, hogy a következő években vigyék még nagyobb sikerre a Turizmus Kft.-t, valamint leányvállalatát, a PR in Hungary Kft.-t, hadd büszkélkedhessek, hogy nem akármilyen cégek alapítójának tudhattam magam!

Szebeni Zsolt