Mészáros Ádám séf távozik a Botaniq Turai Kastély Clarisse étterme éléről

Forrás: turizmus.com

 2022. július 08. 11:51

A Botaniq Turai Kastély Clarisse étterme és a hely egyedi koncepciójára épülő első menüsort megtervező Mészáros Ádám séf útjai közös döntés nyomán elválnak. A csapat újult erővel folytatja a megkezdett munkát, ennek eredményeképpen ősztől új menüsorral jelentkezik majd az étterem – jelentették be.

A Clarisse céljai továbbra is változatlanok – közölte a BDPST Group.A nyári esküvői szezonban a hétvégi rendezvények következtében módosul a nyitva tartás is, a fine dining étterem heti egy alkalommal, csütörtök esténként várja vendégeit a kastély történetét, a park csodálatos növényvilágát bemutató, a turai tradíciók által inspirált gasztronómiai utazásra.

„Köszönettel tartozunk Ádámnak az elvégzett profi munkájáért, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy sikeresen debütálhatott a Clarisse hazai és nemzetközi szinten is egyedülálló éttermi koncepciója, amelyet a Botaniq Turai Kastély szakmai vezetése álmodott meg. A Clarisse a jövőben is várja vendégeit a megszokott csapattal és exkluzív koncepciójával. A nagy esküvői érdeklődés miatt, sajnos a nyári időszakban csak csütörtökönként, de már készülünk az őszre és új menüsorral várjuk az érdeklődőket” – mondta Csizmadia Örs szállodaigazgató.

A turai kastély Clarisse étterme

Fotó: BDPST Group

„Nagyon izgalmas és intenzív időszak van a hátunk mögött, szeretném megköszönni a bizalmat és a lehetőséget, hogy a kastély vezetésével közösen lerakhattuk a Clarisse koncepciójához illeszkedő gasztronómiai kínálat alapjait és a debütáló menüsort. Igazán inspiráló volt ebben a környezetben dolgoznom. Az építkezés első szakasza ezzel sikeresen lezárult, és biztos vagyok benne, hogy a Clarisse koncepciója a jövőben további sikerekre predesztinálja az éttermet” – tette hozzá Mészáros Ádám.

A korábban két Michelin-csillagot szerzett séf vezetésével tavaly novemberben nyílt meg a Botaniq Turai Kastély fine dining étterme.