Oláh Zsanett a fertődi Eszterháza-központ új ügyvezetője

Forrás: turizmus.com

 2023. július 14. 13:53

Oláh Zsanett lett az ügyvezető igazgatója a fertődi Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságnak.
olah_zsanett_kicsi

Oláh Zsanett

Fotó: NÖF

A most kinevezett ügyvezető a továbbiakban egy személyben látja el az ügyvezetői feladatokat a budapesti központtal működő NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.-ben, illetve a fertődi Eszterháza Közhasznú Nonprofit Kft.-ben.

Cél, hogy a műemlék hasznosítás területén szerzett tapasztalatok minél szélesebb körben tudjanak érvényre jutni - írja a Kisalföld.

„A fertődi kastély kulturális értékteremtő képességében, fenntartható hasznosíthatóságának kialakításában jelentős tartalékok vannak, amelyeket célom továbbfejleszteni a NÖF vezetőjeként szerzett tapasztalatokra támaszkodva. A két szervezet együttműködésében rejlő szinergiákat pedig érdemes a jövőben stratégiai szintre emelni, ami új színtere lehet a fejlődésnek” – hangsúlyozta Oláh Zsanett a lapnak.

Oláh Zsanett nemrégiben egy interjúban beszélt szerkesztőségünknek az elmúlt fél év eredményeiről és az előttük álló feladatokról, emellett kedvenc helyszíneiről és a főszezonra hangolt programjaikról is kérdeztük.