Sarmon Zsuzsanna lehet az Észak-Amerikáért felelős képviselő

Forrás: turizmus.com

 2018. február 05. 17:00

Egy közösségi oldalon olvasható, hogy Sarmon Zsuzsanna új pozíciója: Regional Head of Business Development, North America at Hungarian Tourism Agency.

Január közepén, egy szakmai vacsorán a külképviseletek jövőjéről szólva az MTÜ vezérigazgatója többek között elmondta, hogy az Egyesült Államokban továbbra is lesz helyben külképviselő, akinek már a személyéről is született döntés.
Azóta, egy közösségi oldalon sok száz szakmai ismerőst magáénak tudó fiatal szakember személye is kiderült.
A közzétett információ szerint Sarmon Zsuzsanna először a Veszprémi Egyetemen szerzett szakirányú diplomát, majd a Széchenyi István Egyetemen szerzett Master fokozatot Tourism and Travel Services Marketing Operations szakon.

Sarmon Zsuzsanna

Fotó: Google+

Szakmai pályafutását a budapesti art' otel-ben kezdte, 2004-ben, majd, 2009-től a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben folytatta.
2015-től assistant director of sales pozíciót töltött be a Kempinski zászlóshajójában, a berlini Adlon Hotelben. Budapestre visszatérve, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest sales manageri pozícióját töltötte be, 2017 végéig.

Sarmon Zsuzsanna pontos feladatköréről és elérhetőségéről is tájékoztatást adunk, amint a Magyar Turisztikai Ügynökség közzéteszi.