Március 21-én búcsúztatják Stiller Gábort

Forrás: turizmus.com

 2024. március 18. 19:29

A Five Stars tájékoztatást adott ki a cég alapítójának, a februárban elhunyt Stiller Gábornak a búcsúztatójáról.

A hazai autóbuszos személyszállítás meghatározó szereplőjétől a szakmai partnerek és a barátok március 21-én vehetnek végső búcsút az általa alapított Five Stars telephelyén (Budapest, X. ker., Szállás utca 20.), ahol 11 és 15 óra között várnak mindenkit, aki egy szál virággal, egy közös fotóval vagy egy kedvenc közös történettel szeretne adózni Stiller Gábor emlékének.

"Gábornak az élettel és az elmúlással kapcsolatos felfogását sokan ismertük. Ezért a megemlékezésnek az ő tartalmas életéről, karizmatikus személyiségéről kell szólni, ahol a dress code nem fekete, ahol az élet sokszínűségét képviselő emberek veszik körül őt" – írták a Five Stars közösségi oldalán.

 

Stiller Gábor kétszer, 2015-ben és 2019-ben is elnyerte az Év Autóbuszos Személyszállítója címet a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületétől (NiT Hungary). A díjat második alkalommal a 2020. február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálán vehette át a következő méltatással:

"Vállalkozásának három évtizeddel ezelőtti alapításakor az ötcsillagos szolgáltatások iránti elkötelezettséget jelölte meg üzleti filozófiájának. Mostani elismerésének – csakúgy, mint a néhány évvel ezelőtti díjazásának – alapja, a vállalkozás folyamatos fejlődése mellett, a turisztikai szolgáltatások terén nyújtott, magas színvonalú tevékenysége és széles körű referenciája."

Stiller Gábor egy 2018-as fotón

Fotó: Five Stars


A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.