Szádeczky Kornélia a Kérész Öko- és Aktív Turisztikai Központ vezetője

Forrás: turizmus.com

 2024. május 08. 10:57

Ismert turisztikai szakembert, Szádeczky Kornéliát nevezték ki a Tisza-tó új attrakciója, a Tiszafüreden május 6-án megnyílt Kérész Öko- és Aktív Turisztikai Központ élére.

Szádeczky Kornélia a Bükki Nemzeti Park Ökoturisztikai és Környezeti Nevelési Osztály vezetői posztjáról érkezett a Kérész Öko- és Aktív Turisztikai Központ élére.

Szádeczky Kornélia a megnyitón

Fotó: Kérész Központ

A turisztikai szakemberrel korábban többek között az Egererdő Zrt. munkatársaként, a Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület TDM-menedzsereként, valamint a Tourinform Eger irodavezetőjeként találkozhattak a szakmabeliek. Az ökoturizmus iránt elhivatott vezető célja a sokoldalúan kihasználható Kérész Központ sikeres piacra vitele és hatékony működtetése, továbbá a Tisza-tó turisztikai vonzerejének és teljesítményének növelése a szezonalitás csökkentésével. Nyitott a szakmai együttműködésekre.

Amint arról beszámoltunk, az 1,3 milliárd forint beruházással megépült, négy évszakos, aktív- és ökoturisztikai létesítmény jelenleg tesztüzemben működik és csak csoportok fogad, majd júniustól a nagyközönséget is várja közvetlenül a Tisza-tó partján, Tiszafüreden. A Kérész Központot ebben a cikkünkben mutattuk be részletesen.

Szádeczky Kornélia elérhetőségei:
E-mail: szadeczky.kornelia@keresz.hu
Tel.: +36 30 783-7488