Új szállodaigazgató a Botaniq Turai Kastély élén

Forrás: turizmus.com

 2021. március 11. 14:24

Új, széles körű hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember érkezett a BDPST Group tulajdonában álló Botaniq Turai Kastély élére: Csizmadia Örs tölti be a szállodaigazgatói pozíciót 2021. március 1-jétől.

Az opening időszak leteltével a szakember Csetnegi Zoltán korábbi szállodaigazgatót váltja a vezetői pozícióban.

A több mint 16 éves releváns tapasztalattal rendelkező Csizmadia Örs karrierje során végigjárta a szállodai ranglétra minden lépcsőfokát.

Szállodapiaci pályafutását Budapesten kezdte, több mint egy éven keresztül a budapesti Nobu étteremben a szervizért volt felelős. Az elmúlt tíz során számos magyar, valamint külföldi étteremben és szállodában szerzett vezetői tapasztalatokat. 2010 és 2011 között a New York-i 15 East Restaurant-nak volt a vezetője – a Manhattanben található kortárs japán éttermet Michelin-csillaggal is díjazták – tudatták a közleményben.

Csizmadia Örs

Csizmadia Örs, a Botaniq Turai Kastély új szállodaigazgatója

Fotó: BDPST Group

Hazatérése után a Buddha-Bar Hotelben helyezkedett el F&B vezetői pozícióban, majd közel öt évig töltötte be a Széchenyi téren található Tokio Budapest Étterem és Bár étteremigazgatói posztját.

2018 decemberétől projektmenedzserként segítette több fővárosi szórakozóhely megnyitásának folyamatát, végül pedig 2019 nyarától kezdve a Párisi Udvar Hotel Budapestben tevékenykedett mint F&B igazgató.

Az új igazgató célja, hogy irányítása alatt a már korábban is megtapasztalt, magas minőségű kiszolgálással és széles szolgáltatáspalettával várja vendégeit a teljeskörűen felújított szálloda – amint a helyzet is lehetővé teszi.

„Hatalmas megtiszteltetés és szakmai kihívás egy ilyen jelentős szálloda vezetése. Külön öröm számomra, hogy olyan kollégákkal dolgozhatok itt együtt, akik motiváltak és tettre készek, és a lehető legjobban szeretnék végezni a munkájukat. A munkánk, amely komoly csapatszellemet és közös gondolkodást, valamint hatékony együttműködést igényel, mind azt a célt szolgálja, hogy a vendégeink élményekkel telve, boldogan hagyhassák el a Botaniq Turai Kastélyt és visszavágyjanak ide a jövőben is" – mondta Csizmadia Örs a közlemény szerint.

A Botaniq Turai Kastély kiemelkedően magas minőségű szállodává és rendezvényhelyszínné alakult a fejújításoknak köszönhetően, amely hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában. Emellett az ország egyik legelegánsabb étterme nyílt meg a kastélyban, amelyért önmagában is érdemes Turára látogatni.