Új vezetők a Párisi Udvar Hotel Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2022. július 11. 11:51

Az ötcsillagos budapesti luxusszálloda több pozícióban is erősített. Szabó Szabolcs hotel managerként, Váradi Márk food & beverage directorként csatlakozott a ház csapatához.

Szabó Szabolcs

Fotó: Párisi Udvar Hotel

Szabó Szabolcs hotel manager pozícióban márciusban csatlakozott az amerikai Hyatt szállodalánchoz tartozó szállodához. A szakember több évtizedes, Magyarországon és külföldön szerzett tapasztalattal rendelkezik a felsővezetésben, többek között a Corinthia Hotels és a Danubius Hotels szállodáiban is dolgozott korábban. A szálloda igazgatóhelyetteseként fő feladata a hotel üzemeltetésének vezetése és szervezése a részlegvezetőkkel.

„Nagy öröm, hogy újra a magyar fővárosban, ötcsillagos környezetben folytathatom a pályafutásomat. A Párisi Udvar Budapest egyik ékköve, egy többszörösen díjnyertes épület. Küldetésem, hogy a tartalom, a szállodai szolgáltatás a helyhez méltó, legmagasabb minőségben valósuljon meg” – mondta el Szabó Szabolcs.

Elérhetősége:
e-mail: szabolcs.szabo@parisiudvarhotel.com
mobil: +36 70 669 7793

 

Váradi Márk

Fotó: Párisi Udvar Hotel

Váradi Márk food & beverage directorként csatlakozott a luxusszálloda csapatához a közelmúltban, feladata a Párisi Passage Café & Brasserie, az Étoile Champagne Bar, valamint a Párisi Udvar Hotel Budapest összes, vendéglátáshoz kapcsolódó részlegének vezetése. A komplex feladatkör nem újdonság számára, hiszen többéves, hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, amelyet többek között a Kempinksi Hotelsnél és az Ensana Spa Hotelsnél eltöltött idő alatt szerzett.

„A Párisi Passage az egyik leggyönyörűbb étterem a budapesti szállodák kínálatában, az Étoile Champagne Bar a fővárosban egyedülálló. Izgalmas feladatok elé nézek és örömmel várom a kihívásokat” – mondta el Váradi Márk friss pozíciója kapcsán.

Elérhetősége:
e-mail: mark.varadi@parisiudvarhotel.com
mobil: +36 20 342 0780