Vezetőcserék lesznek a Danubius szállodáiban

Forrás: turizmus.com

 2017. március 03. 12:58

Május 1-je jelentősebb belső személyi mozgásokat és szervezeti átalakulásokat hoz magával a Danubius Hotels szállodáinál.

Mint arról beszámoltunk, májustól nyugdíjba vonul Krausz György, a Hotel Hungaria City Center és Danubius Hotel Arena szállodák (HungArena) klaszterigazgatója. A klaszter új igazgatója Sükösdné Mózer Judit lesz, aki a Flamenco-Budapest klaszterből érkezik a pesti szállodákhoz.

A Flamenco-Budapest klaszter élére Parádi Krisztina, a Danubius Hotel Helia jelenlegi szállodaigazgatója kerül.

A Helia szálloda klaszterbe tagozódik, oly módon, hogy Pesten létrejön a Radisson BLU Béke és a Helia új közös egysége, Varga Csaba klaszterigazgató vezetésével.

Sükösdné Mózer Judit

 

Parádi Krisztina

 

Varga Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

Szintén május elsejétől Reischl Róbert, a Flamenco-Budapest klaszter jelenlegi értékesítési ésmarketingigazgatója a Hungaria-Arena klasztert veszi át ugyanabban a pozícióban, helyét Prepuk Magdolna tölti majd be, aki jelenleg a Hungaria-Arena klaszter értékesítési és marketingigazgatója.

Reischl Róbert

 

Prepuk Magdolna

 

 

 

 

 

 

 

 

Hegedűs Hajnalka, a Flamenco-Budapest klaszter jelenlegi MICE értékesítési menedzserét a Radisson BLU Béke értékesítési igazgatójává nevezik ki. Apaczeller Krisztina, a szálloda igazgatóhelyettese a jövőben jelentős feladatokat kap a szálloda üzemeltetésének irányításában, felelős lesz a Radisson-standardok menedzseléséért, továbbá a marketing- és az üzletfejlesztési tevékenység felügyeletéért.

Hegedűs Hajnalka

Apaczeller Krisztina