Antalyába is repül már Budapestről a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2023. május 25. 15:47

A tengerpartok rajongói számára jó hír, hogy a Wizz Air idén nyártól Budapestről indít járatokat a török riviéra kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába. Ez a légitársaság második törökországi útvonala a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

Szerdán elindította első járatát a törökországi Antalyába a Wizz Air. Az útvonal, amely a légitársaság negyedik újonnan induló desztinációja idén Magyarországról, közel két hónappal követi az első isztambuli járat felszállását, amely naponta közlekedik a két főváros között. Az új útvonalon, Budapestről Antalyába hetente háromszor (hétfő, szerda, péntek) repül a légitársaság, jegyek 11 990 forinttól kaphatók a járatra.A Wizz Air minden eddiginél kiterjedtebb hálózata idén több mint 60 úti célt kínál a magyarországi utazóknak. Az új járat a légitársaság szélesebb körű útvonalbővítési tervének részét képezi, amely összeköti Törökországot számos egyéb országgal és várossal.

Hetente háromszor repül a Wizz Air Antalyába

Fotó: Wizz Air

A tiszta vizű strandok mellett Antalya fő nevezetességeit Kaleiçiben, a város romantikus óvárosában lehet felfedezni, számos gasztronómiai és kulturális élmény mellett. A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget kínál egy tengerparti nyaraláshoz, a török tengerpart szállodai legjeit korábban ebben a cikkünkben mutattuk be.