Business Excellence 2024: szavazzon a legjobb bleisure utaztatóra és a leginnovatívabb turisztikai AI-megoldásra!

Forrás: turizmus.com

 2024. június 02. 16:31

Kiadónk idén 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Ezúttal a shortlistre bejutott bleisure utaztatókat és a leginnovatívabb turisztikai AI-megoldást nyújtó vállalatokat mutatjuk be. Szavazzanak a legkiválóbbakra!

A jelölteknek a szakmai szervezetek delegáltjai és az ágazat prominens képviselőiből álló zsűri ítéli oda a szakmai díjakat. Azonban minden kategóriában az első három legjobbnak ítélt pályaművet kiadónk, a Turizmus Kft. közönségszavazásra bocsátja, így a szakmai díj mellett közönségdíj is elnyerhető.

Cikkünkből megismerhetik a döntőbe került, a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt vállalkozásokat, bemutatkozásukat az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott piaci szereplőkre voksolni a június 3-én lezáruló szavazáson az esemény weboldalán lehet.

A Legjobb bleisure utaztató kategóriában azokat az utazási szolgáltatókat és vállalkozásokat ismerjük el, akik különleges figyelmet fordítottak az értékelési időszakban az üzleti és szabadidős utazások összekapcsolására, azaz a bleisure utazásokra. A bleisure utaztatók olyan úti célokat és programokat kínálnak üzleti utazóknak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy az üzleti tevékenységek mellett felfedezhessék és élvezhessék a desztináció kulturális és szórakoztató lehetőségeit.

A kategória kiemelkedő példákat ismer el azokból a szolgáltatókból, akik sikeresen ötvözik az üzleti és szabadidős utazásokat, és egyedi, testreszabott élményeket kínálnak ügyfeleiknek. Célunk, hogy elismerjük és ösztönözzük azokat a bleisure utaztatókat, akik hozzájárulnak az üzleti utazások élményszerűségéhez és gazdagabbá teszik az üzleti utazók programját a világ minden táján.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Legjobb bleisure utaztató (shortlist)

Aurora Travel

Az Aurora Travel, mint brand 2019-ben jött létre. Maga a cégcsoport már régről ismert az üzleti utaztatásban és rendezvényszervezésben, és mivel az Aurora Travel ezeknek a területeknek a szolgáltatási és minőségi irányelveivel jött létre, hamar népszerű lett azon ügyfelek körében, akik számára ezek a bizonyos sztenderdek fontosak. Az egzotikus úti célokra fókuszáló iroda kiemelt desztinációja a Maldív-szigetek, aminek a fogalma mára egybeforrt az Aurora Travel névvel. A dedikált ügyintézés és a mélyen részletekbe menő kiváló helyismeret, hamar kiemelte az ügynökséget és példaértékűvé vált, hogyan kéne egy exkluzív utazási irodának működnie.

 

CRB Cityrama Kft.

A Cityrama büszkén ünnepli 37 éves jelenlétét a beutaztatás, programszervezés és városnézés területén, és továbbra is folyamatosan színesíti szolgáltatásait. Számtalan egyéni és vállalati ügyfelüket kényeztetik, beleértve a bleisure piac keresletére is. Nem csupán az alaptevékenységekre, mint a városnéző programok, szállásfoglalások és vidéki kirándulások, hanem egyedi élményekre is összpontosítanak, hogy minden vendégük számára felejthetetlen élményeket nyújtsanak. Az exkluzív programok között szerepel a Zwack Múzeum megtekintése kóstolóval, látogatás az etyeki Korda Filmstúdióba, tabletes „felfedező” városnézés, kastélylátogatás, gálavacsora és akár autóverseny szervezése is. Ezekre a különleges eseményekre több száz corporate ügyfelük vállalkozott már, mindannyian az izgalom és az élvezet jegyében.

 

OTP Travel Kft.

A 2024-ben 40 éves OTP Travel fő tevékenysége az üzleti utaztatás, de a turizmus minden területével foglalkozik. Külföldi incentive utazások és tanulmányutak, belföldi incentive és csapatépítő programok, rendezvények szervezése is jelentős részét képezi a cég tevékenységének. A szabadidős utaztatási tevékenységébe kulturális körutazások, csoportos városlátogatások, egyéni és csoportos tengeri hajóutak, személyre szabott egyéni utazások szervezése tartozik. A 2023. április 1. és 2024. március 31. közötti időszak kiemelkedő sikere a 2019–2020 azonos időszakához képesti jelentős növekedés.

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

A leginnovatívabb turisztikai AI-megoldások kategóriában azokat az AI-alapú megoldásokat nyújtó vállalkozásokat ismerjük el, amelyek az értékelési időszakban forradalmasították és javították a turisztikai iparágat. Ide tartoznak olyan alkalmazások, szoftverek vagy platformok, amelyek az emberi intelligencia szintjét meghaladó számítási kapacitást és adatelemzést alkalmazzák az utazási élmények személyre szabására, a desztinációk megismerésére és a turisztikai vállalkozások hatékonyságának növelésére.

A kategória kiemeli az innovatív megközelítéseket és technológiai újításokat, amelyek segítségével az AI-megoldások elősegítik a turisztikai szolgáltatók és utazók közötti kapcsolatot, javítják az utazási élményt és növelik az iparág hatékonyságát. Célunk, hogy elismerjük és ösztönözzük azokat a fejlesztőket és vállalkozásokat, akik kreatív és hatékony AI-alapú megoldásokat hoznak létre a turisztikai iparág fejlődésének és innovációjának elősegítésére.

 

Leginnovatívabb turisztikai AI-megoldások (shortlist)

Easylot  Kft.

Az Easylot egy zárt italbeszerzési platform és szolgáltatáscsomag, amelynek célja a vállalkozások versenyképesebbé és hatékonyabbá tétele intelligens megoldásokkal. A platform által összegyűjtött 350 gyártó és kereskedő paraméterei és adatai alapján egy komplex, AI által vezérelt ajánlatgeneráló motor szolgálja ki a vállalkozások beszerzési tevékenységét, mellyel több száz munkaóra kiváltásán túl, hozzájárultak az elmúlt évben számos vendéglátóhely, rendezvényszervező cég vagy hotel üzemeltető többmillió forintos megtakarításához. Jelenleg 1088 regisztrált partnerrel rendelkezik.

 

 

Everguest

Az Everguest egy magyar alapítású turisztikai tanácsadó és technológiai vállalat, amely revenue-, reputáció- és marketingszolgáltatásokkal teremt értéket a turisztikai ágazatban. Az elmúlt időszakban a cég szolgáltatási portfóliója nőtt és intenzív értékesítési fázisba jutott az Everguest Intelligence AI vezérelt reputációs szoftver. A termék legfontosabb értékajánlataihoz felhasználták a mesterséges intelligencia adta lehetőségeket, és ez a teljesen magyar fejlesztésű webapplikáció az összes globális versenytársat nézve is piacvezető megoldássá érett.

 

iFLYTEK Co., Ltd.

Az iFLYTEK mesterséges intelligencia alapú formabontó szolgáltatásokat és csúcsminőségű termékeket fejlesztő kínai nagyvállalat. 1999-ben egy egyetemi startupként indult és 2008-ban már a Shenzhen Tőzsdén jegyzik a vállalat részvényeit, jelenleg közel 20 milliárd jüan (1000 milliárd Ft) az éves árbevétele. Küldetésük, hogy “egy jobb világot teremtsenek a kommunikációval”, kiemelve annak határtalanságát. A 2023. augusztusi Atlétika Világbajnokság egyik kiemelt szponzoraként kerültek a nemzetközi érdeklődés középpontjába. Az iFLYTEK, a nemzetközi sporteseményt követően indította el az üzleti és kutatásfejlesztési tevékenységét az európai piacokon, melyet a londoni és budapesti központjaikból irányítanak.

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

A díjakat június 12-én a Birdie Events – Continental City Golf Clubban  megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a nyertesek.


A rendezvény Gyémánt fokozatú támogatója:

Az Amadria Park Horvátország tengerpartján található, családi örökségből szőtt szállodalánc, amely luxusszállásokat kínál Zágrábban, Šibenikben és Opatijában családoknak, a gasztronómia szerelmeseinek és MICE-utazóknak egyaránt.

A rendezvény cateringtámogatója:

.