5 ok, amiért érdemes megnéznie David Kliman előadását a globális rendezvényiparról

Forrás: turizmus.com

 2023. november 02. 16:58

A MICE Business Day konferenciájára idén sikerült kiadónknak a Budapest Convention Bureau-val együttműködve egy igazi nemzetközi nagyágyút meghívni előadóként. David Kliman a globális rendezvényipar 50 legbefolyásosabb személyének egyike. Angol nyelvű prezentációja felvételről már megnézhető.

What are the most current trends and data regarding the global meeting and event industry? – ezzel a címmel tartott angol nyelvű előadást a 2023-ban IMEX Academy Awards díjjal kitüntetett David Kliman, a Kliman Group alapító elnöke a múlt héten megrendezett 9. MICE Business Day-en. A Kliman Group és az ELX (Event Leaders Exchange) képviseletében előadó nemzetközi szakértő beszélt a MICE- és a rendezvényipar globális helyzetéről, Covid utáni regenerálódásáról, valamint az aktuális piaci trendekről, köztük a mesterséges intelligencia turizmusra gyakorolt hatásairól.

A teljes előadást már elérhetővé tettük a Turizmus.com Youtube-csatornáján. Öt dolog, ami kiderül a cikk végén megtekinthető prezentációból:

  1. Hogyan használható fel a mesterséges intelligencia a rendezvényszervezésben?
  2. Miért kell egyedi élményeket adni a turistáknak?
  3. Hogyan lehet minimális befektetéssel különleges attrakciókat létrehozni?
  4. Hogyan lehet meggyőzni a helyi lakosokat arról, hogy a turizmus jótékony hatásait ők is élvezik?
  5. Milyen új technológiák segítségével lehet még teljesebbé tenni az élményt egy rendezvény szervezése során?